KANSEN VOOR YOUNG GRADUATES
BIJ ALLIANZ

Ben je pas afgestudeerd of student maar fan van ondernemerschap en innovatie en heb je zin om jouw carrière een goede boost te geven? Dan is een stage of traineeship bij Allianz jou op het lijf geschreven. Allianz is immers steeds op zoek naar young graduates die de kneepjes van het verzekeringsvak willen leren kennen én die niet bang zijn om te vernieuwen en innoveren in ons bedrijf. Droom je van een carrière of stage in het buitenland? Ook dat kunnen we voor jou mogelijk maken. Ontdek snel wie we zijn, welke stages en traineeships we jou kunnen aanbieden en waarom je deel moet uitmaken van ons team!

Je carrière starten bij Allianz

Wie of wat is Allianz? Wel, Allianz Benelux maakt deel uit van het grootste verzekeringsmerk in de wereld. Resultaatsgericht en ambitieus proberen we meer dan 900.000 klanten op hun wenken te bedienen. Om dat te kunnen, vinden we het belangrijk om levenslang te kunnen leren. Jonge en gedreven talenten met een neus voor ondernemingszin en met een gezonde dosis lef zijn dan ook een kolfje naar onze hand.

Een stage bij Allianz?

Ben je pas afgestudeerd of student dan is een traineeship bij Allianz de kans van je leven om jouw schoolkennis om te zetten in de praktijk. Bij Allianz geloven we in High Potentials en investeren we met plezier in het talent van nu. Want die worden de leiders van morgen. Het Traineeship programma is voor gemotiveerde masters de uitgelezen kans om de stap van het studentenleven naar het bedrijfsleven te zetten. En dat bij de wereldwijde nummer één in verzekeringen.

Jaarlijks selecteren we drie Young Graduates die samen met hun eigen coach Allianz gedurende een periode van twee jaar vanbinnen en vanbuiten leren kennen. Aan de hand van een rotatiesysteem, draai je zo op verschillende afdelingen mee zodat je met een rugzak vol ervaringen je traineeship bij ons kan afronden. Wat kan je nog meer verwachten?

Is ons traineeship iets voor jou?

Twijfel je of je een geschikte kandidaat bent? Dan lichten we voor jou
alvast een tipje van de sluier op:

Ik ben als stagiair begonnen bij Allianz tijdens mijn master. Tijdens mijn stage gaven vooral de internationale werkomgeving en de prettige werksfeer voor mij de doorslag.
Eva Lagemaat
Junior business consultant bij Allianz

“Ik maakte deel uit van een fijn team en kreeg de kans om mezelf steeds verder te ontwikkelen. Na mijn stage ben ik in dienst getreden bij Allianz en ik heb nog geen dag spijt gehad van mijn keuze. Allianz biedt goede arbeidsvoorwaarden, flexibele uren en een goede werksfeer.

Tijdens mijn stage gaven vooral de internationale werkomgeving en de prettige werksfeer voor mij de doorslag. Ik maakte deel uit van een fijn team en kreeg de kans om mezelf steeds verder te ontwikkelen. Na mijn stage ben ik in dienst getreden bij Allianz en ik heb nog geen dag spijt gehad van mijn keuze. Allianz biedt goede arbeidsvoorwaarden, flexibele uren en een goede werksfeer.”

Een stage bij Allianz

Een stage bij Allianz, dat is een stage waar andere studenten alleen maar jaloers van kunnen worden. Want we bieden jou een werk- en leerplek waar we het beste van jou proberen bovenhalen en je met een mooie rugzak aan kennis en ervaring terug naar de universiteit of hogeschool sturen. Met onze stage willen we jou een leerrijke en zinvolle praktijkervaring bieden. Een stagebegeleider en een topteam helpen je daar elke dag opnieuw bij. Met een kopje koffie zorgen we niet alleen voor een gezellig praajte, maar praten we je bij over wat je tijdens je stage gerealiseerd hebt en beoordelen we jouw werk. Zo kan je verder sleutelen aan je skills en persoonlijke groei.

Wil je jouw stage meteen ook combineren met het maken van een eindwerk of thesis? Ook dat kan bij Allianz. Onze collega’s helpen je graag verder op weg.

Er zin in gekregen om samen te groeien en aan de toekomst te bouwen? Lees dan hier meer over onze selectieprocedure of solliciteer op onze vacaturepagina.

Kriebelt het nu al om bij ons je eerste
werkervaring op te doen?

SOLLICITER VOOR JE STAGEPLEK BIJ ALLIANZ

Unleash the art of data!

A hackathon in the Allianz Offices in Rotterdam all about data
visualization, collaboration between data scientists and artists with
only one goal: Unleash the art of data! (Dutch subtitles)

Wil je bij allianz werken?

Vacatureoverzicht