WERKEN ALS PROJECT MANAGER
BIJ ALLIANZ

Vacatures voor project manager

Bij Allianz verwachten we werknemers met lef. In ons internationaal bedrijf moet je immers de nodige gedrevenheid en durf tonen om jouw objectieven te halen en the extra mile af te leggen voor jouw projecten. We lokken je graag uit je comfortzone om je zo nog sterker en beter in je vak te maken en ervoor te zorgen dat je ambitieuze projecten en resultaten kan neerzetten. Zeker bij onze project managers. Samen met jou stippelen we bovendien een individueel groeitraject uit waarin je jouw skills verder kan aanscherpen en de eerste stappen kan zetten om door te groeien binnen ons bedrijf. Zo willen we met de juiste trainingen zorgen voor nog meer kennis, die je bovendien kan uitdragen naar je collega’s. Dit binnen een bedrijf dat wereldwijd de nummer één is in verzekeringen. Gelukkig draait het niet alleen om werken bij Allianz. Zo maken we het onze project managers graag naar hun zin met oog voor hun werk-privé balans, een baan in een prachtig kantoor in Rotterdam en leuke teamactiviteiten. Want we willen dat je op alle vlakken graag bij ons blijft werken.

Meer weten over Allianz?

VACATURES VOOR PROJECT MANAGER

ONTDEK ONZE EMPLOYER VALUES

LEES MEER OVER WERKEN BIJ ALLIANZ

Hoe ziet jouw job als project manager er bij Allianz uit?

Een project manager is bij ons de spil van elk project. De kapitein van het schip als het ware. Met jouw organisatorische en analytische skills kan je niet enkel projecten initiëren maar ook implementeren. Zo bepaal je het budget van elk project, de scope, stel je een roadmap op met de verschillende deliverables en doelstellingen en verzamel je het meest geschikte team van key stakeholders rond je om tot de beste resultaten te komen. Je bent in staat om in elke situatie een helikoptervisie te bewaren en hebt de drive om je team zichzelf te laten overstijgen.

Verder volg je het project op dagelijkse basis verder op, samen met een interne Allianz-team. De doelstellingen en scope van het project verander je mee naargelang de wensen en noden van de klant. Je rapporteert hier ook regelmatig over naar de stakeholders tijdens tussentijdse meetings waar je inzet op een goede klantenrelatie. Bovendien ben je een kei in risicoanalyse en spoor je issues en valkuilen proactief op en werk je oplossingsgericht alternatieve routes uit. Je stuurt je team aan en motiveert je teamleden met een positieve mindset en attitude en zorgt ervoor dat jouw collega’s elkaar in elke situatie uit de brand kunnen helpen.

Doorgroeimogelijkheden als project manager

Daarnaast geven we je ook voldoende uitdagingen en mogelijkheden om door te groeien en je eigen kennis aan te scherpen. Persoonlijke groei en vooruitgang vinden we immers enorm belangrijk. Zo voorzien we de juiste trainingen die aansluiten bij jouw interesses en zorgen we ervoor dat je up-to-date blijft ten opzichte van wat er in de verzekeringswereld gebeurt. Nieuwe kansen spotten en op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen wordt dusdanig nog makkelijker en zorgen ervoor dat je veranderingen in de bedrijfscultuur van Allianz kan realiseren. Daarnaast introduceren we je in de agile en lean manier van werken binnen Allianz en krijg je de opportuniteit om enkele junior collega’s onder jouw vleugels te nemen, zowel binnen als buiten je eigen team. Zo groei je door tot PMO. Overgiet dit met een internationaal sausje door projecten die buiten de Benelux gaan en verschillende domeinen overstijgen, en je krijgt een boeiende uitdagende job.

Wat verwachten wij van een
project manager?

Zin gekregen om je kans te wagen als project manager bij Allianz?
Dan geven we je alvast mee wat we van jou verwachten en wat je
verantwoordelijkheden zijn:

Welke voordelen kan je verwachten?

Beantwoord jij aan onze vereisten, dan beloven we je graag heel wat voordelen. Zo ga je bij Allianz aan de slag als project manager in onze nieuwe en hypermoderne kantoren in Rotterdam. Dit in een internationale omgeving waarbij je ver over de landsgrenzen heen met collega’s samen zal werken. Dat onze medewerkers het hart zijn van organisatie en we ze op handen dragen, is ook duidelijk in ons beleid rond werk-privé balans. Zo heb je bij ons de mogelijkheid tot full flex werk in overleg met je collega’s en heb je glijdende uren. Op die manier werk je thuis wanneer je daar nood aan hebt en kan je op tijd en stond de collega’s in de ogen kijken tijdens een stevige portie teamwork op kantoor. Met onze flexdesk policy kan je bovendien ook de banden aanhalen met collega’s over de teamgrenzen heen. Daarnaast investeren we extra in het teamgevoel op de werkvloer. Met leuke events, teambuildings en afterworks zorgen we voor de nodige dosis sfeer. Zodat jij je werk met veel liefde blijft doen. Vul dit aan met opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een aantrekkelijk salaris en een mooi pakket aan secundaire voordelen en you have a winner.

Zelf ook zin gekregen in een carrière bij Allianz en om samen te groeien?

Wil je bij Allianz werken?

Vacatureoverzicht