DE EMPLOYER VALUES
VAN ALLIANZ

Vacatureoverzicht

Samen ondernemen en levenslang bijleren om zo onze klanten het beste te kunnen helpen en ondersteunen met hun vragen over verzekeringen. Daar gaan we voor met ons dynamisch team, in een internationale werkomgeving en een modern kantoor. Met liefde voor ons vak en honger naar kennis en resultaten. Om zo onze klanten vooruit te helpen en onszelf die extra push te geven. To run the extra mile.

Dynamische omgeving

Een dynamische werkomgeving staat bij ons centraal. Niet alleen hebben we moderne kantoren – die overigens vlot bereikbaar zijn – in het hartje van Rotterdam, we werken ook met een flexdesk policy en streven ernaar om onze afdelingen, zelfs over de landsgrenzen heen, vlot met elkaar te laten samenwerken. En dat niet alleen. De dynamiek op de werkvloer weerspiegelt zich ook in de interne mobiliteit. Samen met jouw manager geef je jouw doelstellingen vorm en werk je er naartoe. Op die manier leer je vertrouwen krijgen en verantwoordelijkheden opnemen en kan je intern doorgroeien naar de functie van jouw dromen.

Wij ontzorgen jou op alle vlakken

Bij Allianz staan we erop om jou zoveel mogelijk te ontzorgen en zekerheden te geven. Dit door jou een job te bieden met uitstekende arbeidsvoorwaarden, denk maar aan ons vitaliteitsverlof. Maar dat niet alleen. Ook hechten we belang aan het persoonlijk welzijn van onze medewerkers en dragen we een gezonde work-life balans hoog in het vaandel. Zo kan je in overleg met je manager tot 4 dagen per week thuiswerken. Breng je liever tijd door op onze nieuwe kantoren? Dan kan je eveneens vlot pendelen naar het hartje van Rotterdam als je dat wil.

Een data-driven werkomgeving

Bij Allianz kan je rekenen op een digital-first en data-driven werkomgeving. We omarmen innovatie immers zo veel en snel als mogelijk om zo interne processen nog sterker te vereenvoudigen en efficiënter te maken. Op die manier kunnen we vooruitstrevende producten en service bieden én onze internationale leiderspositie behouden. Door onze focus op het digitale en data bereiken we de absolute top in ons werk, jouw persoonlijke loopbaan en bij onze klanten.

Levenslang groeien en leren

Kennis en persoonlijke groei, da’s waar het bij Allianz om draait. Een deel van jouw tijd gaat dan ook naar zelfstudie, opleidingen en trainingen en het behalen van de juiste certificaten. Zo word je in een mum van tijd een echte expert. Samen met onze HR-afdeling stippelen we voor jou een persoonlijk groeitraject uit en bekijken we de diverse opleidingsmogelijkheden. Volledig op maat van jouw skills, doelstellingen en interesses. Zo haal je het maximale uit je carrière.

 

Work hard, find balance

Bij Allianz gaan we vol voor onze baan. Met liefde en ambitie. Maar een gezonde work-life balance vinden we minstens even belangrijk. En daar zorgen we bij Allianz voor door onze medewerkers op tijd en stond te belonen voor al hun inspanningen. Hoe? Teambuildings, een personeelsfeest én virtuele praatjes in deze uitdagende tijden. Flexibele werkuren, de mogelijkheid tot maximaal telewerk, een Work Well App, vitaliteitsverlof voor jouw persoonlijke ontwikkeling én een extra dagje coronavakantie zijn de kers op de taart om het evenwicht tussen werk en privé makkelijker te behouden.

ONTDEK MEER OVER WERKEN BIJ ALLIANZ

We want you !

Allianz groeit en is steeds op zoek naar nieuw, ondernemend talent. Van actuarissen , Customer Contact Medewerkers en schadebehandelaren tot accountmanagers, you name it, we need it. Op basis van jouw carrièredoelen werken we samen een persoonlijk ontwikkelplan uit. Op die manier krijg ook jij bij Allianz de kans om de loopbaan van je dromen te verwezelijken.

Wil je bij Allianz werken?

Vacatureoverzicht