WERKEN ALS UNDERWRITER
BIJ ALLIANZ

Vacatures voor underwriter

Bij Allianz gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Als wereldwijde nummer één in verzekeringen, halen we onze medewerkers graag uit hun comfortzone. Voor betere resultaten én hun persoonlijke groei. Ook onze ervaren underwriters lokken we graag uit hun comfortzone door hen uitdagende projecten te bieden en opleidingen die aansluiten bij hun competitieve doelstellingen. Giet daar nog een internationaal sausje over en je krijgt bij Allianz een werkplek waar je heel wat kan bijleren en kan doorgroeien. Maar naast al dat werk investeren we als bedrijf ook graag in onze werknemers. Zo vinden we het fijn om alle comfort te bieden op kantoor en ons personeel leuke teamactiviteiten te bieden. Maar we streven er eveneens naar om het onze werknemers zo makkelijk mogelijk te maken met flexdesks en uren volgens het nieuwe werken: flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken. Want een betere werk-privé balans, dat maakt gemotiveerde werknemers!

Meer weten over Allianz?

ONTDEK ONZE EMPLOYER VALUES

LEES MEER OVER WERKEN BIJ ALLIANZ

Wat verwachten wij van een Underwriter?

Een underwriter is voor ons een ervaren rot in het verzekeringsvak en kent zijn/haar domein door en door. Met jouw doortastendheid en commerciële skills slaag je erin jouw klanten en makelaars de juiste verzekeringen te adviseren en verkopen. Je bent bovendien een echt talent als het gaat om het inschatten van verzekeringsrisico’s. Voor zowel onze klant als voor Allianz. Op die manier weten wij of we op de lange termijn in zee kunnen gaan met onze klanten en een stabiele en duurzame relatie kunnen uitbouwen.

Daarnaast hechten we belang aan communicatie en teamwork. Je onderhoudt je contacten binnen en buiten het team, en dat zelfs op internationaal vlak. Bovendien sta je in voor de beoordeling en aanvaarding van de risico’s, de bepalingen van premies en het vooronderzoek, opstellen en opvolgen van polissen van jouw klanten. Maar bij Allianz bieden we graag voldoende uitdaging. Alleen zo maak je van je baan een carrière en slaag je erin door te groeien volgens jouw talenten.

Jouw profiel en
verantwoordelijkheden

Lijkt een job als underwriter bij Allianz je op het lijf geschreven?
Dan lichten we graag een tipje van de sluier op wat betreft onze
verwachtingen:

Klinkt dit interessant?

Las je zonet een korte biografie over jouw eigen skills? Mooi. Dan trekken we jou graag met een aantal extra's over de streep. Denk maar aan onze vernieuwd kantoor in het hartje Rotterdam, bereikbaar met het openbaar vervoer, de internationale en dynamische bedrijfssfeer en het hechte teamwork. Wil je graag flexibiliteit in jouw baan? Dan kan dat omdat Allianz belang hecht aan een goede work-life balance. Zo werk je tot maximaal van thuis uit als je dat wil. Eerder op zoek naar doorgroeimogelijkheden? Ook dan zijn wij de juiste partij. Met opleidingen op maat van jouw doelstellingen gaan we samen aan de slag. En de kers op de taart: dat zijn ons aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden voorwaarden die we je bieden.

Zelf ook zin gekregen in een carrière bij Allianz en om samen te groeien?

Wil je bij Allianz werken?

Vacatureoverzicht