Werken bij het
Customer Contact Centre

Vacatures voor het Customer Contact Centre

Heb je interesse in een baan in de verzekeringssector? Dan is het Customer Contact Center van Allianz jouw partner in crime. Zeker wanneer je een gezonde dosis lef en ondernemerschap voor ons in petto hebt. Want jou uit jouw comfortzone trekken met uitdagende projecten om je nog sterker te zien groeien, dat doen we graag. Zeker bij onze medewerkers in het Customer Contact Center. Samen leggen we vast waar jouw sterktes zitten en zorgen we ervoor dat je kan excelleren. Dit door de juiste opleidingen en trainingen, zodat je ook intern kan doorgroeien. En dat kan nationaal maar ook internationaal, binnen en buiten de Benelux. Niet alleen een groeitraject maakt jouw sterker, ook de intensieve samenwerking met jouw collega’s in onze nieuwe kantoren of vanuit huis. Samen gaan jullie elke uitdaging aan. Want teamwork en een goede werk-privé balans die zorgen ervoor dat jij je functie bij Allianz met plezier vervult.

Meer weten over Allianz?

ONTDEK ONZE EMPLOYER VALUES

LEES MEER OVER WERKEN BIJ ALLIANZ

Wat verwachten wij van een insurance advisor ?

Een insurance advisor is bij Allianz een van de sleutelfiguren in het bedrijf én de directe connectie met onze makelaars. Jouw sociale vaardigheden zorgen ervoor dat je vlot kan communiceren met makelaars verspreid over het hele land. Zo bied je antwoorden op vragen rond het beheer van het verzekeringsproduct, volg je problemen op en lever je administratieve bijstand. Op die manier zijn onze makelaars en hun klanten tevreden.

Daarnaast geven we je ook voldoende uitdagingen en mogelijkheden tot groei. Zo mag je je verder verdiepen in het verzekeringswezen en customer service, en bepaal je zelf doelstellingen die je wil gaan behalen. Wij zorgen voor trainingen op maat om jou alvast de next steps te laten zetten. Wil je daarbij bovendien proeven van een internationale werkervaring? Ook dat kan bij Allianz, binnen de Benelux en daarbuiten.

Jouw profiel en
verantwoordelijkheden

Lijkt een job als insurance advisor bij Allianz je wel wat? Dan geven
we je graag mee wat we van jou verwachten en wat je
verantwoordelijkheden zijn:

En wat kan je in de plaats verwachten?

Sluiten onze criteria aan bij jouw profiel? Waag dan zeker je kans om bij Allianz aan de slag te gaan. We overtuigen je graag met onze vernieuwde werkplek in het hartje van Rotterdam. Je werkt er in een enthousiast en gedreven team dat even ambitieus is al jij. Bovendien krijg je de kans om je carrière verder te ontwikkelen en daarnaast investeren we graag in jou als werknemer. Met de juiste opleidingen zorgen we ervoor dat jij kan groeien en van je baan een serieuze carrière kan maken. Een extra pluspunt: bij ons kan je kiezen voor flexibiliteit en het nieuwe werken. Zo kan je in samenspraak met je collega’s maximaal telewerken. Nog niet overtuigd? Dan trekken onze aantrekkelijke salarissen en een mooi pakket aan secundaire voorwaarden je wel over de streep.

Zelf ook zin gekregen in een carrière bij Allianz en om samen te groeien?

Wil je bij Allianz werken?

Vacatureoverzicht