LET’S CARE FOR TOMORROW.

Een veilige toekomst bieden. Dat doet Allianz uiteraard via solide en duurzame verzekeringen. Maar
het gaat verder dan dat. Als verzekeraar hebben we ook de verantwoordelijkheid om bij te dragen
aan een betere samenleving. Hoe geven wij invulling aan onze sociale verantwoordelijkheid?

Samen ondernemen en levenslang bijleren om zo onze klanten het beste te kunnen helpen en ondersteunen met hun vragen over verzekeringen. Daar gaan we voor met ons dynamisch team, in een internationale werkomgeving en een modern kantoor. Met liefde voor ons vak en honger naar kennis en resultaten. Om zo onze klanten vooruit te helpen en onszelf die extra push te geven. To run the extra mile.

Allianz World Run

We bouwen niet alleen maar lopen ook voor het goede doel. Elk jaar doen er weer heel veel collega’s mee aan de wereldwijde Allianz World Run. Hoe meer we sporten, hoe meer geld Allianz doneert aan SOS Kinderdorpen, dat kinderen zonder familie een warm thuis biedt. Ook dit jaar zullen we weer met z’n allen een steentje bijdragen.

Benelux Awards & Team Challenges

Al onze collega’s krijgen bovendien zelf de mogelijkheid om goede doelen te ondersteunen. Bijvoorbeeld via de Team Challenges. Als je als team binnen Allianz een speciale target haalt, ontvang je een mooi bedrag om aan een organisatie te doneren. En dan zijn er de Benelux Awards voor bijzondere prestaties. Alle winnaars ontvangen een cheque om weg te geven aan een liefdadigheidsinstelling van hun eigen keuze.

Vrijwilligerswerk

We dragen ons steentje bij door middel van vrijwilligerswerk. In Nederland doen we dat bijvoorbeeld via NL Doet, een nationale dag voor vrijwilligerswerk. We hebben in voorgaande jaren onder meer de botanische tuin in Rotterdam geholpen, geklust in het Familiehuis Daniel den Hoed en kinderen met een beperking paardrijles gegeven. Verder doen we in Nederland elk jaar mee met Fix je Risk, waarbij collega’s als gastdocenten op scholen les geven over het nut van verzekeringen.

Covid-19-hulp

In de huidige pandemie nemen we eveneens onze sociale verantwoordelijkheid. Toen de mondmaskers begin vorig jaar schaars waren hebben we onze voorraad mondmaskers aan ziekenhuizen gedoneerd. En we werken mee aan initiatieven in de verzekeringswereld om klanten te ondersteunen in deze moeilijke tijden.

Wil je bij Allianz werken?

Vacatureoverzicht