WERKEN ALS ACTUARIS OF
PRICING ANALIST
BIJ ALLIANZ

Vacatures voor actuarissen

Allianz is een werkplek voor durvers. Een plek waar je initiatief moet nemen, regelmatig uit je comfortzone wordt getrokken en waar we ondernemerschap hoog in het vaandel staat. Ook voor onze actuarissen en pricing analisten. Samen met jou stippelen we een individueel groeitraject uit waarin je jouw skills verder kan aanscherpen en intern kan doorgroeien. En dit bij een bedrijf dat globaal de nummer één is in verzekeringen. Met jouw hulp en kennis blijven we die positie behouden. Maar Allianz is zeker niet all work and no play. We zorgen voor leuke teamactiviteiten en een goede werk-privé balans. Want ook dat zorgt ervoor dat je jouw baan bij ons graag blijft doen.

Meer weten over Allianz?

ONTDEK ONZE EMPLOYER VALUES

LEES MEER OVER WERKEN BIJ ALLIANZ

Wat verwachten wij van een actuaris?

Een actuaris of pricing analist is bij ons de spil van het bedrijf. Met jouw analytische skills bepaal je ruwweg de financiële veerkracht van bedrijven en maak je de inschatting van de reserves van jouw klanten. Op die manier weet Allianz of het op de lange termijn in zee gaat met stabiele bedrijven.

Daarnaast geven we je ook voldoende uitdagingen en mogelijkheden tot groei. Zo mag je meewerken aan nieuwe businessvoorstellen. Een holistische visie op het verzekeringswezen staat daarbij centraal. Bovendien gieten we graag een internationaal sausje over jouw baan. Samenwerken met collega’s uit onze vestigingen in de Benelux en ver daarbuiten? Dat kan bij Allianz. Op die manier krijg je de kans om je te verdiepen in nog complexere cases.

Jouw profiel en
verantwoordelijkheden

Lijkt een job als actuaris of pricing analist bij Allianz je wel wat? Dan
geven we je alvast mee wat we van jou verwachten en wat je
verantwoordelijkheden zijn:

En wat kan je in de plaats verwachten?

Beantwoord jij aan onze verwachtingen, dan kan je heel wat moois terug verwachten. Zo ga je aan de slag in onze nieuwe, mooie kantoren in het hartje Rotterdam. Dit in een multiculturele en internationale omgeving waarbij je ver over de landsgrenzen heen met collega’s samen zal werken. Onze medewerkers zijn het hart van onze organisatie, dus we maken het hen graag zo comfortabel mogelijk met een goede werk-privé balans. Wil je maximaal telewerken omdat dat bij jouw levensstijl past, dan kan dat waar en wanneer je maar wil. Daarnaast investeren we ook in onze teamspirit met leuke activiteiten op en naast de werkvloer. En ook jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Want als jij groeit, dan groeit Allianz mee. Dit vullen we aan met een aantrekkelijk salaris en een mooi pakket aan secundaire voorwaarden. De kers op de taart.

Zelf ook zin gekregen in een carrière bij Allianz en om samen te groeien?

At the Pricing Department we are an international team, with people from different backgrounds, who are fascinated on enhancing the best pricing practices.
Ana Pais
Pricing Analyst bij Allianz

“We interchange ideas and techniques between the different lines of businesses, research new approaches, implement and monitor them on an end-to-end framework. Along with the team, the team leaders are quite open to new solutions and enormously supportive.”

Wil je bij Allianz werken?

Vacatureoverzicht