WERKEN BIJ ALLIANZ

Maak mee deel uit van ons ervaren en goed geolied team met een honger naar ondernemerschap en innovatie,
en een passie voor het verzekeringswezen. Welkom bij Allianz.

Solliciteer nuMeer over onze bedrijfswaarden

Full Flex
Kom bij ons werken in volle flexibiliteit

Bij Allianz word je als werknemer goed in de watten gelegd. Enerzijds op werkgebied: je vindt er heel wat toffe en gevarieerde projecten. Uitdagingen waar je jouw tanden in kan zetten. Tegelijk voorzien we ook heel wat tijd voor de uitbreiding van jouw kennis via opleidingen op maat en innoverende trainingen. Dat in de richting waarin jij wil groeien.

Anderzijds draagt Allianz ook zorg voor jouw welzijn. Zo stapten we onlangs over naar full flexibility waar werknemers van Allianz zelf aan het stuur zitten van hun work-life balance. Zelf mogen werken waar je wil en waar je jou het beste voelt – thuis of op ons prachtige kantoor in hartje Rotterdam – de keuze is aan jou. Die vrijheid laat ons toe om een perfect evenwicht te vinden tussen werk en privé zonder in te leveren op onze resultaten. En voor dat laatste beloont Allianz zijn personeel graag. Door de lange thuiswerkdagen tijdens het afgelopen pittige coronajaar worden we nu beloond met een extra dagje vakantie. Een dagje voor onszelf, voor onze familie en vrienden, en voor een nog betere balans.

Onze kernwaarden

Waarom werken bij Allianz?

Onze kernwaarden

Vacatures

Bij Allianz Benelux zijn we op zoek naar heel wat collega’s om ons team te versterken. En wie weet zijn we ook op zoek naar jou! Hieronder kan je al een selectie van vacatures terugvinden, maar neem zeker ook eens een kijkje in het vacatureoverzicht voor ons volledige aanbod.

VACATUREOVERZICHT

Niet gevonden wat je zocht maar ook zin om ook deel uit te
maken van onze fantastische organisatie? Laat dan snel van je
horen.

SOLLICITEER SPONTAAN

Wil je bij Allianz werken?

Vacatureoverzicht