Werkstudent Werkverdeler Pensions & Life

Allianz is the HOME for those who DARE! Een bedrijf dat je stimuleert om initiatief te nemen, waar je kan groeien en actief bij kan dragen aan de versterking van onze positie als wereldleider. Door oprecht te geven om mensen – zowel de 85 miljoen particuliere en zakelijke klanten als de meer dan 142.000 werknemers – bevordert Allianz een cultuur waarin medewerkers alle kansen krijgen om samen te werken, goed te functioneren, een excellente service te leveren en in te spelen op trends in de business en de uitdagingen voor de toekomst. Onze grootste ambitie is een vertrouwensrelatie op te bouwen en een partner te zijn van onze klanten zodat zij kunnen groeien. Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.

Op de afdeling Operations Life & Income van Allianz Nederland Groep N.V.

in Rotterdam is binnen het team Projectbureau een vacature ontstaan voor de functie van


Werkstudent Werkverdeler Pensions & Life


Als werkstudent werkverdeler maak je onderdeel uit van het team Projectbureau Pensions & Life.

In dit team hebben we verschillende disciplines zoals testen, participeren in projectteams, bijdrage leveren aan nieuwe requirements, kwaliteitscontroles en werkverdelen. Je werkt als werkverdeler binnen een hecht, ambitieus, klantgericht en resultaatgericht team.

Jij bent verantwoordelijk voor de juiste verwerking van alle inkomende correspondentie (post en digitaal) in ons workflowsysteem (Filenet). Een deel wordt automatisch verdeeld, voor het andere deel hebben we jouw expertise nodig.

Als het ware ben je een soort onderzoeker die bij elk poststuk het juiste dossier moet vinden. Hiervoor maak je gebruik van verschillende administratiesystemen en soorten zoekopdrachten. Mocht je ondanks je inspanning het poststuk niet kunnen verdelen neem je contact (telefonisch of per mail) op met de afzender. Dit kunnen particulieren, financieel adviseurs en andere verzekeraars zijn.

Aangezien we meerdere disciplines hebben in ons team sta je open om ook andere werkzaamheden op te pakken.

Functie-eisen

• Minimaal HBO werk- en denkniveau;

• Fulltime functie;

• Nauwkeurig;

• Je spreekt/schrijft Nederlands en Engels;

• Kennis (of bereidheid deze op te doen) van verzekeringen en - verzekeringsproducten;

• Klantgericht, communicatief vaardig en een proactieve instelling;

• Flexibel en gedreven om resultaten te boeken;

• Teamspeler.Heb jij altijd willen werken binnen een internationale, groeiende organisatie? Gaat jouw voorkeur uit naar samenwerken, nauwkeurigheid en ben je onderzoekend? Kun jij je vinden in bovenstaande en denk jij de perfecte kandidaat te zijn voor deze functie? Aarzel dan niet en solliciteer nu!

Het salaris zal tussen de 14,- en 16,50- EUR per uur liggen en je zult via EN Solutions op contract gaan.

Jeroen Baars

Solliciteer nu
Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.

Werkstudent Werkverdeler Pensions & Life

Operations Rotterdam Solliciteer nu