Werkstudent Sport Partnerschappen

Ken jij onze reclames met Usain Bolt? Wij zijn Allianz, partner van diverse sport comittees waaronder de Watersportbond.  

Allianz is wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Samen de beste worden, daar gaan we voor. Met meer dan 140.000 medewerkers in meer dan 70 landen staan we in dienst van 86 miljoen klanten.

Dit is wat je gaat doen

We kunnen kort zijn: je gaat ondersteuning bieden bij alles wat te maken heeft met het managen,Inzet en optimalisatie van onze Nationale en Internationale sport partnerschappen social media campagnes. 

Wat je kan

Ben jij die 2e of 3e jaars student HBO/WO richting Bedrijfskunde, Commerciele Economie of Marketing. Kun je abstract denken en heb je ervaring met Social Media? Dan zoeken wij jou!

  • Scherpe, leuke vlotte pen
  • Je hebt oog voor wat leeft in de sport volgt het op de voet en kan hier snel en creatief op inspelen.
  • Je hebt verstand van organic, paid social, content management, tools en relevante databronnen en begrijpt ook goed welke rol social speelt binnen het totale digitale domein.
  • Je bent een echte netwerker, maakt gemakkelijk contact en bent online overal te vinden. 
  • Je hebt zelf een interessante mening en kan de conversatie levendig houden, maar je kan ook goed de grenzen bewaken. 
  • Je hebt een neus voor leuke, relevante verhalen en schrijft in een aantrekkelijke stijl

Handig zou zijn als we daar al wat van kunnen lezen, zien, proeven en dat die meegestuurd wordt als een bewijs van hun kunnen. 

 Wat je van ons kunt verwachten

Wil jij een mooi bedrijf op je CV kunnen vermelden dan zijn wij benieuwd naar jou, reageer direct met je motivatie en CV!

Met wie je dit gaat doen

EN flex is onderdeel van EN HR solutions, dé RPO specialist van Nederland en België. Bij het begrip RPO (Recruitment Proces Outsourcing) gaat er misschien nog niet meteen een lampje bij je branden, maar kort gezegd komt het erop neer dat EN HR solutions als recruitmentpartner, de recruitmentprocessen van diverse organisaties uit handen neemt, geheel of gedeeltelijk, al bijna 20 jaar lang. Mede dankzij deze achtergrond, beschikken wij over de mensenkennis, online expertise en een groot, divers netwerk, om jou te kunnen begeleiden naar een passende flexibele baan. Ook de verloning zal via EN Flex gedaan worden.


Hoe de sollicitatie werkt

Karin de Greef


06-4245 6484


[email protected]

Allianz is the HOME for those who DARE! Een bedrijf dat je stimuleert om initiatief te nemen, waar je kan groeien en actief bij kan dragen aan de versterking van onze positie als wereldleider. Door oprecht te geven om mensen – zowel de 85 miljoen particuliere en zakelijke klanten als de meer dan 142.000 werknemers – bevordert Allianz een cultuur waarin medewerkers alle kansen krijgen om samen te werken, goed te functioneren, een excellente service te leveren en in te spelen op trends in de business en de uitdagingen voor de toekomst. Onze grootste ambitie is een vertrouwensrelatie op te bouwen en een partner te zijn van onze klanten zodat zij kunnen groeien. Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.

Solliciteer nu
Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.

Werkstudent Sport Partnerschappen

Communicatie Rotterdam Solliciteer nu