Werkstudent Policy Midcorp

De afdeling Policy Midcorp is op zoek naar een werkstudent die ons kan ondersteunen met het uitvoeren van verschillende administratieve taken. Wil jij tijdens je studie ervaring opdoen met meerdere administratieve systemen en werken bij een van de grootste financiële dienstverleners van de wereld? Lees dan verder!


Allianz is the HOME for those who DARE! Een bedrijf dat je stimuleert om initiatief te nemen, waar je kan groeien en actief bij kan dragen aan de versterking van onze positie als wereldleider. Door oprecht te geven om mensen – zowel de 85 miljoen particuliere en zakelijke klanten als de meer dan 142.000 werknemers – bevordert Allianz een cultuur waarin medewerkers alle kansen krijgen om samen te werken, goed te functioneren, een excellente service te leveren en in te spelen op trends in de business en de uitdagingen voor de toekomst. Onze grootste ambitie is een vertrouwensrelatie op te bouwen en een partner te zijn van onze klanten zodat zij kunnen groeien. Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.


Wat ga je doen?

Bij Allianz werken wij met een digitaliseringsproject waarbij inkomende mail en gescande post geautomatiseerd terecht komt bij de juiste afdeling. Om dit goed te laten verlopen, worden de processen gestandaardiseerd en worden implementaties en controles gedaan. Daarbij zal jij ook meehelpen met de controle en het toepassen van correcties tijdens het indexeren. Naast de projectwerkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het juist verdelen van de huidige inkomende mail en post. Dit doe je door het toevoegen van metadata (documentsoort, omschrijving, prioriteit), registreren van documenten en deze doorsturen naar de juiste behandelplaats. Hiervoor maken wij gebruik van FileNet.


Wie ben jij?

  • Wij zoeken naar een werkstudent, dat houdt het volgende in:
  • Student van tenminste MBO4 niveau;
  • Beschikbaar voor tenminste 20 uur per week;
  • In staat om zelfstandig je taken uit te voeren;
  • Bijdraagt aan een positieve sfeer in het team

Solliciteer via onderstaande button!

Solliciteer nu
Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.

Werkstudent Policy Midcorp

Administratief Rotterdam Solliciteer nu