Stagiair(e) UBO

Ben jij onze nieuwe administratieve held? Ben je cijfermatig sterk, heb je oog voor detail en signaleer je zelfs de kleinste afwijkingen of bijzonderheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Allianz is the HOME for those who DARE! Een bedrijf dat je stimuleert om initiatief te nemen, waar je kan groeien en actief bij kan dragen aan de versterking van onze positie als wereldleider. Door oprecht te geven om mensen – zowel de 85 miljoen particuliere en zakelijke klanten als de meer dan 142.000 werknemers – bevordert Allianz een cultuur waarin medewerkers alle kansen krijgen om samen te werken, goed te functioneren, een excellente service te leveren en in te spelen op trends in de business en de uitdagingen voor de toekomst. Onze grootste ambitie is een vertrouwensrelatie op te bouwen en een partner te zijn van onze klanten zodat zij kunnen groeien. Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.

Je gaat aan de slag binnen het UBO team. Dit team checkt of onze we als Allianz inderdaad zaken mogen doen met onze klanten. Hierin wordt er vooral onderzocht of de eigenaar van het bedrijf niet op een sanctielijst staat. Betreft het zelfstandigen of één mansbedrijven dan is dit relatief makkelijk te controleren, maar gaat het om grotere bedrijven dien je eerst uit te zoeken welke aandeelhouders meer dan 25% bezitten en anders bij wie het zeggenschap ligt. Als je alle benodigde gegevens verzamelt hebt, voer je deze in op het VNAB Sanctieplatform. Je vergelijk de gegevens met de gegevens van het sanctieplatform en bepaalt of er sprake is van een risico. Bij twijfel of een hit meld je dit bij Compliance.

 

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

Achterhalen wie de uiteindelijk belanghebbende is van onze zakelijke relatie;

Starten van UBO-onderzoeken in het VNAB Sanctieplatform;

Ontbrekende UBO-gegevens opvragen via tussenpersonen en klanten;

Digitale verwerking van formulieren en bestanden, veelal in Microsoft Excel en in het VNAB Sanctieplatform.

Beoordelen van mogelijke hits;

Doorlopend contact met de afdeling Compliance en andere teams inzake het UBO-proces.

 

Wat neem jij mee?

Je bent een 3e of 4e jaars hbo-student welke een opleiding in juridische richting volgt;

Je bent in maart voor 6 maanden beschikbaar voor een meewerkstage van minimaal 32 uur;

Als persoon ben je communicatief vaardig en niet bang om de telefoon op te pakken. Verder ben je nauwkeurig, proactief en betrokken.

 

 Wat wij bieden:

Een meewerkwerkstage voor 6 maanden vanaf september;

- Een vergoeding van €320,- per maand op basis van 32 uur. Voor 40 uur ontvang je €400,-.

Een jong en zelfstandig team van drie collega’s: Philicia Martosemito, Jack Schrijvershof en Mardin Karim.

Spreekt bovenstaande stage jou aan?

Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij Allianz!Spreekt bovenstaande functie jou aan?
Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij Allianz!


Jeroen Baars

[email protected]

Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.