Solution Architect

Allianz transformeert naar Digital by Default. Om dit tot een succes te maken zoeken we een extra collega Solution Architect. Laten we om ons even voorstellen:

Allianz is wereldwijd sinds jaren de nummer 1 verzekeraar. Iets waar we best trots op zijn maar het is eenvoudiger om er te geraken dan er te blijven. Daarvoor werken we elke dag heel hard. We vinden het heel belangrijk om de goede verstandhouding met onze makelaars te bestendigen en waar het kan zelfs te verbeteren. Elke dag opnieuw. Allianz heeft er dus bewust voor gekozen om onze producten en diensten exclusief via professionele makelaars op de markt te brengen.

Allianz als werkgever is een échte topemployer die alles doet om de carrière van zijn werknemers een ferme boost te geven. Dat vinden we héél belangrijk. 

In België en Nederland is Allianz dus een van de belangrijke spelers op de markt voor verzekeringen. We zijn met meer dan duizend collega’s in België en in onze Nederlandse collega’s verdubbelen dat getal; samen vormen we één geheel maar graag vernoemen we ook nog even onze collega's in Luxemburg; samen vormen we Allianz Benelux. 

Allianz biedt een volledige waaier van diensten BOAR (Brand, Ongevallen, Allerlei risico's) en Leven (Voorzorg en Beleggingen) aan particulieren, zelfstandigen, KMO's en grote ondernemingen. Als organisatie werken we onder één koepel als Allianz Benelux, samen met onze collega's uit Nederland en Luxemburg. 


Dit ben jij: 

  • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als Solution Architect, bij voorkeur in de financiële/ verzekeringssector;
  • Universitair diploma of Bachelor in IT
  • Ervaring in enkele domeinen van CRM, Master Data Management, Data Architectuur, Big data, Security (IA&M), GDPR is een sterke pre;
  • Ervaring met Architecture Frameworks en (modelleer) standaarden;
  • Je kan zakelijke tegenhangers en management uitdagen over hun vereisten en oplossingen.

Talent moet beloond worden en dat doen we zo: 


Aantrekkelijk salaris

Sfeer en gezelligheid

Een attente werkgever met oog voor ieder talent

Gratificatie van maximaal 12,5%

Laptop

Een hele goeie groepsverzekering

Een super ongevallenverzekering 

Werkweek van 38h

Work/life balance 

Mogelijkheid voor thuiswerk (tot 100%)

Werken in een moderne omgeving (splinternieuw gebouw) waar het heel fijn vertoeven is

Centrale werkplek – Midden in Rotterdam Centrum

Werken voor een wereldspeler in verzekeringen 

Continue opleidingsmogelijkheden

Toffe collega’s

Tal van teambuildingactiviteiten,

Werken voor een bedrijf met een solide financiële basis

Doorgroeimogelijkheden: Ga voor een carrière in plaats van een job. Wil je na verloop van tijd van iets anders proeven? We begeleiden je en stimuleren je om al je talenten helemaal te benutten.


Interesse? Solliciteer dan vandaag nog via de jobsite van Allianz : jobs.allianz.nl

Wat doet een Solution Architect precies bij Allianz:

Als Solution Architect ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van (technologische) oplossingen en het vertalen van de bedrijfsbehoeften naar IT-vereisten.  Dit om ervoor te zorgen dat de bedrijfsbehoeften in lijn liggen met de beoogde enterprise-architectuur. 

In dit proces concentreer je je op het benutten oplossingen van Allianz als Group, het stimuleren van de realisatie van digitale activa in de hele Benelux en het stimuleren van de transformatie van Allianz Benelux naar een volledig digitale verzekeraar. Bovendien identificeer je kansen voor architectonische verbeteringen op je domeinen en balanceer je toekomstbestendige architectuur met kosten en tijdlijnen. 

• Je begrijpt de nieuwste technologiën en bent in staat deze te vertalen naar bedrijfswaarde;

• Je bent in staat zaken uit te leggen aan IT en vice versa;

• Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend. Je past je gemakkelijk aan bij verschillende stakeholders.


Solliciteer nu
Geslacht
Slechts één bestand.
2 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.

Solution Architect

IT Brussel / Rotterdam Solliciteer nu