Senior Underwriter Marine

Het doel van deze functie zal het zo goed mogelijk bedienen van automotive klanten zijn. Servicing vanuit de value chain staat hierbij voorop. Het omvat o.a. Large Automotive, Fleet en Affinity klanten.  Elke doelgroep kent zijn  aanpak die we op een agile manier invullen.. 

Hoe gaat je team eruitzien?

Je kan dit natuurlijk niet allen, er zal een team van ca. 30 collega’s voor je klaar staan dat meerdere disciplines omvat eg: Specialist Underwriting, Customer Success Management en de Automotive Expert. 

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Management van de Automotive Value chain en zorgdragen voor het value chain gericht werken ten behoeve van automotive klanten;

Management van de nieuw opgezette Automotive afdeling van Allianz Benelux;

Beheren underwritingprocedures, oplossingen ondersteunen of coaching in complexe situaties, zowel vanuit een technisch als een relationeel oogpunt.

Het implementeren van een data gedreven Agile manier van werken;

Het constant verbeteren van de workflows en het opzetten en sturen op relevante KPI’s en SLA’s. 

Het realiseren van de groei- en resultaatsdoelstellingen, zoals die voortkomen uit de Plannings Dialogues 

Interne en externe stakeholder management.


Wat bieden wij jou?

Een goed marktconform salaris met een inschatting van schaal Hay 15; 

8% vakantiegeld, 13de maand en een variabele bonus;

Een leaseauto en telefoon van de zaak.


Wat heb jij te bieden?

Je hebt een relevante Bachelor en/of Master opleiding behaald;

Minimaal 10 jaar ervaring binnen de verzekeringsbranche;

Minimaal 4 jaar ervaring in een leidinggevende rol;

Je bent PA/PE compliant en beschikt over WFT schade zakelijk;

Je bent zowel commercieel als relationeel zeer sterk en beschrijft jezelf als proactief;

Zeer goede onderhandelingsvaardigheden;

Vloeiend in zowel Engels als Nederlands;


Laten we ons voorstellen: Wij zijn Allianz.

Allianz is wereldwijd sinds jaren de nummer 1 verzekeraar en een echte top werkgever die alles doet om de carrière van haar werknemers een boost te geven. Dit doen wij door middel van het aanbieden van verschillende trainingen om al onze collega’s op persoonlijk- en professioneel vlak te laten (door)groeien. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een goede werk/privé balans. Thuiswerken zal voor ons nooit meer verdwijnen en kan je zelf bepalen waar en wanneer je werkt. 

Om een maatschappelijke bijdrage te leveren sponsoren wij onder andere de Olympische- en Paralympische Spelen en het Watersportverbond. Ook zijn wij elke dag bezig om onze leefomgeving te verbeteren. Een goed voorbeeld hiervan is de sponsoring van Sea-shepherd: Join us and let’s care for tomorrow.

Is jouw interesse gewerkt?

Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met: 

Milou Waters

via [email protected]

+31 6 42 55 27 69


Allianz is the HOME for those who DARE! Een bedrijf dat je stimuleert om initiatief te nemen, waar je kan groeien en actief bij kan dragen aan de versterking van onze positie als wereldleider. Door oprecht te geven om mensen – zowel de 85 miljoen particuliere en zakelijke klanten als de meer dan 142.000 werknemers – bevordert Allianz een cultuur waarin medewerkers alle kansen krijgen om samen te werken, goed te functioneren, een excellente service te leveren en in te spelen op trends in de business en de uitdagingen voor de toekomst. Onze grootste ambitie is een vertrouwensrelatie op te bouwen en een partner te zijn van onze klanten zodat zij kunnen groeien. Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.

Milou Waters

Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.