Schadebehandelaar Motorrijtuigen

Jij draagt de verantwoordelijkheid voor het gehele proces van een materiële schade. Je kunt jezelf dus heel goed in de klant verplaatsen en zorgt ervoor dat hij krijgt waar hij recht op heeft. Hier word je voor beloond met goede voorwaarden en de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken.

Jouw werkdag

Je beoordeelt claims met betrekking tot verkeersschaden van onze verzekerden en tegenpartijen. Daarnaast houd jij je bezig met:

 • Het inzetten van jouw kennis en competenties in materiële verkeersdossiers bij het beoordelen van claims van verzekerden en tegenpartijen;
 • Beoordelen van de polisdekking en de schuldvraag/aansprakelijkheid;
 • Je schakelt externe deskundigen (experts) in, bepaalt de hoogte van de schadereserve(s) en stelt verzekerden en/of tegenpartijen schadeloos;
 • Communiceren met de betrokkenen over de schade;
 • Het verzamelen van aanvullende informatie en beoordelen van de verhaalbaarheid van schade en het realiseren van regres op (verzekeraars van) aansprakelijke partijen.


Wil je meer weten? Je nieuwe collega Zehra neemt je graag mee in de voordelen van haar baan als Schadebehandelaar.

Zehra – Schadebehandelaar Motorrijtuigen: ‘’De flexibiliteit is heel fijn, ik kan tussen 07:00 en 10:00 uur in de ochtend beginnen met mijn werkdag. Ik verveel me geen moment want wij hebben een target voor het verwerken van zo’n 60 poststukken per dag. Dit is haalbaar maar zorgt er tegelijkertijd wel voor dat de tijd voorbijvliegt. Daarnaast ben ik van A tot Z verantwoordelijk voor mijn dossiers en schakel ik continue met grote zakelijke klanten zoals autodealers en leasemaatschappijen.’

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een jaarcontract bij Allianz dat wordt omgezet naar een vast contract bij gebleken geschiktheid na 1 jaar. Daarnaast vinden wij een goede werk-/privé balans belangrijk, jij krijgt dan ook de mogelijkheid tot 60% thuiswerken. Om jezelf te ontwikkelen kun je gebruikmaken van onze Xcelerate Academy en onbeperkt toegang tot LinkedIn Learning met meer dan 16.000 trainingen! Ben jij na verloop van tijd toe aan iets nieuws? Binnen Allianz zijn er doorgroeimogelijkheden genoeg! Daarnaast heb jij recht op:

 • Een goed marktconform salaris;
 • 8% vakantiegeld en een gratificatie van 12,5% van het jaarsalaris;
 • 25 vakantiedagen op basis van een 38 urige werkweek en de mogelijkheid tot het opbouwen van 13-ADV dagen;
 • Een goede vergoeding voor thuiswerk;
 • NS Business-card voor alle vormen van openbaar vervoer die jij 24/7 kunt gebruiken (ook privé), of een reiskostenvergoeding van € 0,19 per km.


Wat kan jij ons bieden?

Jouw drijfveer is om het verschil te willen maken voor de klant. Je zet de klant centraal en doet wat je zegt. Als schadebehandelaar haal je het beste uit jezelf en de afdeling, dit doe je door de verantwoording te pakken en met verbetervoorstellen te komen. Je bent pro-actief, resultaat- en kwaliteit gericht en werkt het liefst in een team. Daarnaast ben jij:

 • In het bezit van een hbo diploma en/of meerdere jaren relevante werkervaring;
 • Affiniteit met schadebehandeling;
 • Aantoonbare ervaring met als schadebehandelaar en met verkeersrecht is een pre;
 • Fulltime (38-uur) beschikbaar.

Spreekt bovenstaande functie jou aan?

Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden als schadebehandelaar zijn bij Allianz!

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze recruiter:

Dion van Alphen via [email protected]


Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.