Schadebehandelaar Motorrijtuigen

Ben jij op zoek naar een baan met verantwoordelijkheid en flexibiliteit? Als schadebehandelaar motorrijtuigen bepaal jij je eigen werktijden en ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor jouw dossiers.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Jij komt terecht op de afdeling personal lines waar alle autoschades worden behandeld. In team Fleet ben jij samen met 12 collega’s verantwoordelijk voor de autoschades van de grote zakelijke klanten. Als schadebehandelaar motorrijtuigen ben jij van het begin tot het eind verantwoordelijk voor jouw dossiers. In de ochtend wordt het target bepaald en jij gaat meteen aan de slag. Je vraagt documenten op, zoekt contact met getuigen, verzekerden en tussenpersonen en bepaalt de aansprakelijkheid. Bij twijfel schakel je met collega’s om tot de juiste conclusie te komen. Vervolgens bepaal je de hoogte van de schadevergoeding of schakel je een schade-expert in. Daarna rond je het dossier af, on to the next! Wil je meer weten? Je potentiële nieuwe collega Zehra neemt je graag mee in de voordelen van haar baan als schadebehandelaar.

Zehra – Schadebehandelaar Motorrijtuigen: ‘’De flexibiliteit is heel fijn, ik kan tussen 07:00 en 10:00 uur in de ochtend beginnen met mijn werkdag. Ik verveel me geen moment want wij hebben een target voor het verwerken van zo’n 60 poststukken per dag. Dit is haalbaar maar zorgt er tegelijkertijd wel voor dat de tijd voorbijvliegt. Daarnaast ben ik van A tot Z verantwoordelijk voor mijn dossiers en schakel ik continue met grote zakelijke klanten zoals autodealers en leasemaatschappijen.’’

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een jaarcontract bij Allianz dat wordt omgezet naar een vast contract bij gebleken geschiktheid. Daarnaast vinden wij een goede werk-/privé balans belangrijk, waar jij zelf bepaalt waar en wanneer jij werkt (In Nederland). Om jezelf te ontwikkelen kun je gebruikmaken van onze Xcelerate Academy en onbeperkt toegang tot LinkedIn Learning. Ben jij toe aan iets nieuws? Binnen Allianz zijn er doorgroeimogelijkheden genoeg! Daarnaast heb jij recht op:

  • Een salaris vanaf € 2.574,84 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek;
  • 8% vakantiegeld en een gratificatie van 12,5% van het jaarsalaris;
  • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid tot het opbouwen van 13-ADV dagen;
  • NS Business-card voor alle vormen van openbaar vervoer die jij 24/7 kunt gebruiken (ook privé), of een reiskostenvergoeding van € 0,19 per km.

Wie ben jij?

Als Schadebehandelaar Motorrijtuigen is het belangrijk dat jij zelfstandig en efficiënt kan werken, je bent namelijk verantwoordelijk voor veel dossiers. Daarnaast bekijk jij kritisch of deze claim wel of niet gedekt is en beschik jij over een groot empathisch vermogen waar jij jezelf in de klant kunt verplaatsen in deze lastig situatie. Verder is het belangrijk dat jij:

  • Beschikt over een afgeronde mbo 4 of hbo-opleiding;
  • Aantoonbare affiniteit met schadeafhandeling hebt;
  • Ervaring als schadebehandelaar is een groot voordeel.

Laten we ons voorstellen: Wij zijn Allianz.

Allianz is wereldwijd sinds jaren de nummer 1 verzekeraar en als werkgever een echte top employer die alles doet om de carrière van zijn werknemers een boost te geven. Dit doen wij door middel van het aanbieden van verschillende trainingen om al onze collega’s op persoonlijk- en professioneel vlak te laten (door)groeien. Als schadebehandelaar is een goede werk/privé balans onmisbaar dus jij bepaalt zelf waar en wanneer jij werkt (in Nederland). Om een maatschappelijke bijdrage te leveren sponsoren wij onder andere de Olympische- en Paralympische Spelen en het watersportverbond. Ook zijn wij elke dag bezig om onze leefomgeving te verbeteren. Een goed voorbeeld hiervan is de sponsoring van de Sea-shepherd. Join us and let’s care for tomorrow. Wil je meer weten over Allianz? Klik dan hier.

Ben jij er klaar voor om bij ons aan de slag te gaan als schadebehandelaar?

Solliciteer dan meteen via de oranje button en discover your potential at Allianz!

Solliciteer nu
Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.

Schadebehandelaar Motorrijtuigen

Claimsmanagement Rotterdam Solliciteer nu