Schadebehandelaar Inkomen

Lijkt jou het leuk om werkgevers en zelfstandigen te ondersteunen in een lastige situatie? Als schadebehandelaar ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor de afhandeling van claims met betrekking tot inkomensverzekeringen. Heb jij de ervaring nog niet maar wel de juiste drive? Ook dan kan deze vacature voor jou interessant zijn.

Jouw werkdag

Jij komt terecht in een team van 11 collega’s die jou graag meenemen in de dagelijkse werkzaamheden. In de rol van Schadebehandelaar inkomen ben jij verantwoordelijk voor de beoordeling van claims met betrekking tot inkomensverzekeringen. Omdat elk individueel geval anders is, lever je maatwerk. Je onderzoekt wat er precies verzekerd is en berekent wat het uit te keren bedrag is. De baan brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee omdat je indirect de levens van vele mensen raakt. Zo draag je bij aan Allianz en haar klanten. Bij Allianz geloven wij er namelijk in dat als je leven verandert, onze oplossingen met jou mee veranderen.Naast bovengenoemde werkzaamheden zal jij je op hoofdlijnen dagelijks bezighouden met onderstaande uitdagingen:

  • Jij zet jouw kennis, competenties en vaardigheden in om inkomensverzekering gerelateerde schadedossiers op het gebied van WIA, ziekteverzuim en/of AOV af te handelen;
  • Je berekent en bepaalt de hoogte van de uit te keren vergoeding;
  • Je communiceert proactief met verzekerde en de door jou ingezette dienstverleners en bent volledig verantwoordelijk voor de strategie in een dossier.

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een jaarcontract bij Allianz dat wordt omgezet naar een vast contract bij gebleken geschiktheid. Daarnaast vinden wij een goede werk-/privé balans belangrijk, waar jij zelf bepaalt waar en wanneer jij werkt (In Nederland). Om jezelf te ontwikkelen kun je gebruikmaken van onze Xcelerate Academy en onbeperkt toegang tot LinkedIn Learning. Ben jij toe aan iets nieuws? Binnen Allianz zijn er doorgroeimogelijkheden genoeg! Daarnaast heb jij recht op:

  • Een salaris vanaf € 2.574,84 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek;
  • 8% vakantiegeld en een gratificatie van 12,5% van het jaarsalaris;
  • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid tot het opbouwen van 13-ADV dagen;
  • NS Business-card voor alle vormen van openbaar vervoer die jij 24/7 kunt gebruiken (ook privé), of een reiskostenvergoeding van € 0,19 per km.

Wie ben jij?

Als Schadebehandelaar Inkomen is het belangrijk dat jij zelfstandig en efficiënt kan werken, je bent namelijk verantwoordelijk voor veel dossiers. Daarnaast bekijk jij kritisch of deze claim wel of niet gedekt is en beschik jij over een groot empathisch vermogen waar jij jezelf in de klant kunt verplaatsen in deze lastig situatie.

Verder is het belangrijk dat jij:

  • Beschikt over een afgeronde mbo 4 of hbo-opleiding;
  • Aantoonbare affiniteit met schadeafhandeling hebt;
  • Ervaring als schadebehandelaar Inkomen/AOV is een pre.


Laten we ons voorstellen: Wij zijn Allianz.

Allianz is wereldwijd sinds jaren de nummer 1 verzekeraar en als werkgever een echte top employer die alles doet om de carrière van zijn werknemers een boost te geven. Dit doen wij door middel van het aanbieden van verschillende trainingen om al onze collega’s op persoonlijk- en professioneel vlak te laten (door)groeien. Een goede werk/privé balans is onmisbaar voor ons dus jij bepaalt zelf waar en wanneer jij werkt (in Nederland). Om een maatschappelijke bijdrage te leveren sponsoren wij onder andere de Olympische- en Paralympische Spelen en het watersportverbond. Ook zijn wij elke dag bezig om onze leefomgeving te verbeteren. Een goed voorbeeld hiervan is de sponsoring van de Sea-shepherd. Join us and let’s care for tomorrow.

Spreekt bovenstaande functieomschrijving jou aan?

Solliciteer dan meteen via de oranje button en discover your potential at Allianz!


Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.