Schadebehandelaar Brand-Varia Particulier

We secure your future, dat is waar wij voor staan. Als schadebehandelaar Brand-Varia Particulier aan jou de taak om de optimale klantbeleving te verzorgen in deze vervelende situatie. Doe jij dit liever door te telefoon te pakken dan een e-mail te sturen? Dan zijn wij op zoek naar jou, lees dus snel verder!

Laten we ons voorstellen: Wij zijn Allianz.

Allianz is wereldwijd sinds jaren de nummer 1 verzekeraar en als werkgever een echte top employer die alles doet om de carrière van zijn werknemers een boost te geven. Dit doen wij door middel van het aanbieden van verschillende trainingen om al onze collega’s op persoonlijk- en professioneel vlak te laten (door)groeien. Een goede werk/privé balans is onmisbaar voor ons dus jij bepaalt zelf waar en wanneer jij werkt (in Nederland). Om een maatschappelijke bijdrage te leveren sponsoren wij onder andere de Olympische- en Paralympische Spelen en het watersportverbond. Ook zijn wij elke dag bezig om onze leefomgeving te verbeteren. Een goed voorbeeld hiervan is de sponsoring van de Sea-shepherd. Join us and let’s care for tomorrow.

Hoe ziet jouw werkdag en afdeling eruit?

Jij maakt onderdeel uit van het team Brand-Varia particulier dat in totaal bestaat uit 12 medewerkers. Hier worden alle particuliere woonschades (opstal- en inboedel) van A tot Z behandeld, het gaat bijvoorbeeld om schades aan elektronische apparaten of waterschade aan een woning. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en toont begrip voor de vervelende situatie waar zij in zitten, vervolgens beoordeel je de schademelding en dekking. Jij koppelt dit terug aan de klant en licht de vervolgstappen toe. De klant maakt deze situatie hopelijk maar eenmalig mee en het is aan jou om de optimale klantbeleving te verzorgen.

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een jaarcontract bij Allianz dat wordt omgezet naar een vast contract bij gebleken geschiktheid. Daarnaast vinden wij een goede werk-/privé balans belangrijk, waar jij zelf bepaalt waar en wanneer jij werkt (In Nederland). Om jezelf te ontwikkelen kun je gebruikmaken van onze Xcelerate Academy en onbeperkt toegang tot LinkedIn Learning. Ben jij toe aan iets nieuws? Binnen Allianz zijn er doorgroeimogelijkheden genoeg! Daarnaast heb jij recht op:

  • Een salaris vanaf € 2.574,84 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek;
  • 8% vakantiegeld en een gratificatie van 12,5% van het jaarsalaris;
  • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid tot het opbouwen van 13-ADV dagen;
  • NS Business-card voor alle vormen van openbaar vervoer die jij 24/7 kunt gebruiken (ook privé), of een reiskostenvergoeding van € 0,19 per km.

Wat breng jij mee?

  • Een afgeronde hbo-opleiding of een mbo-4 diploma met relevante werkervaring, bijvoorbeeld als klantcontact medewerker in de verzekeringssector;
  • Jij hebt het lef om de telefoon te pakken om de klant te vertellen waarom iets wel of niet gedekt is, en het geduld om dit in Jip en Janneke taal uit te leggen;
  • Ervaring als schadebehandelaar is een grote pré;
  • Je bent communicatief vaardig en zet graag een stap extra voor de klant.

Spreekt bovenstaande functieomschrijving jou aan?

Solliciteer dan meteen via de oranje button en discover your potential at Allianz!

Solliciteer nu
Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.

Schadebehandelaar Brand-Varia Particulier

Finance Rotterdam Solliciteer nu