Schadebehandelaar Beroepsaansprakelijkheid

Wil jij jouw juridische ervaring en kwaliteiten inzetten bij een grote verzekeraar? Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een kandidaat met ervaring als dossierbehandelaar (schadebehandelaar of advocaat) of affiniteit met beroepsaansprakelijkheid en die toe is aan de volgende stap in zijn of haar carrière.


Functie

Op de afdeling Commercial Lines vindt de schadebehandeling plaats van particuliere en zakelijke schades op het gebied van brand, transport, aansprakelijkheid en techniek. We zijn op zoek naar een juridische onderlegde, enthousiaste collega met liefde voor het vak of die een aantoonbare affiniteit heeft met de behandeling van beroepsaansprakelijkheidsschaden.

Je maakt onderdeel uit van het Team Commercial Lines. Samen met 47 professionals streef je ernaar de beste te zijn in je vakgebied. Samen met 6 collega’s ben je verantwoordelijk voor alle bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsschades. Je wilt het verschil maken voor je klanten, zowel verzekerden als het intermediair. Ook vind je het leuk om complexe zaken uit te zoeken en je wilt je graag ontwikkelen tot echte beroepsaansprakelijkheidsschadespecialist. Dit betekent dat je bereid bent om voortdurend te investeren in het vernieuwen van je kennis. Daarnaast wil je graag bijdragen aan het teamresultaat. Je staat verder bekend als iemand die verantwoordelijkheid neemt en zijn hoofd boven het maaiveld durft uit te steken.


Werkzaamheden

 • Zelfstandig behandelen, beoordelen en regelen van beroepsaansprakelijkheidsschaden. Je kunt hierbij denken aan de aansprakelijkheid van bijvoorbeeld advocaten, architecten of accountants;
 • Voert regie in dossiers en zorgt dat alle betrokkenen geïnformeerd zijn en hun bijdrage leveren;
 • (Pro-)actief bewaken en beheersen van de schadereserve;
 • Procesmatig en inhoudelijk bewaken van de workload, schadelastontwikkeling en schadefrequentie;
 • Actief bijdragen aan een continue verbetering van de afdeling.

Wat bieden wij jou?

Als schadebehandelaar krijg je een jaarcontract bij Allianz dat wordt omgezet naar een vast contract bij gebleken geschiktheid na 1 jaar. Daarnaast vinden wij een goede werk-/privé balans belangrijk, jij krijgt dan ook de mogelijkheid om zeker 60% thuis te werken en je kunt je uren flexibel indelen. Om jezelf te ontwikkelen kun je gebruikmaken van onze Xcelerate Academy en onbeperkt toegang tot LinkedIn Learning met meer dan 16.000 trainingen! Ben jij na verloop van tijd toe aan iets nieuws? Binnen Allianz zijn er als schadebehandelaar doorgroeimogelijkheden genoeg! Daarnaast heb jij recht op:

 • Een goed marktconform salaris;
 • 8% vakantiegeld en een gratificatie van 12,5% van het jaarsalaris;
 • 25 vakantiedagen op basis van een 38-urige werkweek en de mogelijkheid tot het opbouwen van 13-ADV dagen;
 • Een goede thuiswerkvergoeding;
 • NS Business-card voor alle vormen van openbaar vervoer die jij 24/7 kunt gebruiken (ook privé), of een reiskostenvergoeding van € 0,19 per km.

Functie eisen

 • WO werk- en denkniveau met een succesvol afgeronde opleiding Rechten, bij voorkeur specialisatie civiel- of ondernemingsrecht;
 • Bij voorkeur meerdere jaren ervaring als advocaat-stagiair of schadebehandelaar in aansprakelijkheid;
 • Je beschikt over overtuigingskracht en ondernemerschap en werkt graag in een team.

Laten we ons voorstellen: Wij zijn Allianz.

Allianz is wereldwijd sinds jaren de nummer 1 verzekeraar en een echte top werkgever die alles doet om de carrière van haar werknemers een boost te geven. Dit doen wij door middel van het aanbieden van verschillende trainingen om al onze collega’s op persoonlijk- en professioneel vlak te laten (door)groeien. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een goede werk/privé balans. Thuiswerken zal voor ons dan ook nooit meer verdwijnen, maar we zien je uiteraard ook graag op kantoor.

Om een maatschappelijke bijdrage te leveren sponsoren wij onder andere de Olympische- en Paralympische Spelen en het Watersportverbond. Ook zijn wij elke dag bezig om onze leefomgeving te verbeteren. Een goed voorbeeld hiervan is de sponsoring van Sea-shepherd: Join us and let’s care for tomorrow.

Spreekt bovenstaande functie jou aan?

Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn als Schadebehandelaar Beroepsaansprakelijkheid! Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Achmed Ajarai (Teamleider Zakelijke Schaden, T: 088-5771755, [email protected]) of Dion van Alphen (Talent Acquisition Specialist, 06-425 48 402, [email protected]).

Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.