Schadebehandelaar Beroepsaansprakelijkheid

Ben jij op zoek naar een juridische uitdaging? Als schadebehandelaar beroepsaansprakelijkheid ga je aan de slag in een nichemarkt voor grote klanten binnen onder andere de advocatuur en accountancy. Daarnaast bieden we veel flexibiliteit in je werkplek en goede arbeidsvoorwaarden. Lees dus snel verder!

Jouw uitdaging

Voor jou als Schadebehandelaar Beroepsaansprakelijkheid is elke zaak een uitdaging. Jij komt in actie wanneer een advocaat, architect, ingenieur, accountant, makelaar of andere verzekerde zich meldt met een juridische uitdaging op het gebied van beroepsaansprakelijkheid.Je schakelt met professionele vak-experts, laat je adviseren door sector-advocaten, bundelt je kennis over voorwaarden en aansprakelijkheidsrecht en doet voorstellen voor een eerlijke schade-afhandeling.

Opgesomd:

 • Je behandelt, beoordeelt en regelt schades in beroepsaansprakelijkheid;
 • Je houdt nauw contact met alle betrokkenen. Je bent het middelpunt, regelt alles en draagt eindverantwoordelijkheid;
 • Je overlegt veel met jouw team en de inhoudelijk experts die jou adviseren;
 • Je bepaalt de strategie en beoordeelt of een schade-uitkering nodig is.

Jouw team

Je staat er niet alleen voor. Samen met vijf andere collega’s behandel je alle beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidszaken van Allianz. En jouw complete team is nog véél uitgebreider. Met bijna vijftig collega’s vorm je Team Commercial Lines dat verantwoordelijk is voor alle schades rondom aansprakelijkheid, brand, techniek en transport.

Mitchel – Schadebehandelaar Beroepsaansprakelijkheid

‘’Ik ben recent met enkele jaren werkervaring in het zeer ervaren team van Allianz terecht gekomen. Ik ben met open armen ontvangen, het team is heel open en iedereen is bereid je overal mee te helpen. Naast dat we hard werken heerst er een heel informele en gezellige sfeer.’’

Functie eisen

 • WO werk- en denkniveau met een succesvol afgeronde opleiding Rechten, bij voorkeur specialisatie civiel- of ondernemingsrecht;
 • Bij voorkeur enkele jaren ervaring als advocaat-stagiair of schadebehandelaar in aansprakelijkheid;
 • Je beschikt over overtuigingskracht en ondernemerschap en werkt graag in een team.

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een jaarcontract bij Allianz dat wordt omgezet naar een vast contract bij gebleken geschiktheid na 1 jaar. Daarnaast vinden wij een goede werk-/privé balans belangrijk, jij krijgt dan ook de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken. Om jezelf te ontwikkelen kun je gebruikmaken van onze Xcelerate Academy en onbeperkt toegang tot LinkedIn Learning met meer dan 16.000 trainingen! Ben jij na verloop van tijd toe aan iets nieuws? Voor jou als schadebehandelaar beroepsaansprakelijkheid zijn er doorgroeimogelijkheden genoeg! Daarnaast heb jij recht op:

 • Een salaris vanaf € 2866,- voor een junior tot maximaal € 5751,- bruto per maand voor een senior kandidaat;
 • 8% vakantiegeld en een gratificatie van 12,5% van het jaarsalaris;
 • 25 vakantiedagen op basis van een 38-urige werkweek en de mogelijkheid tot het opbouwen van 13-ADV dagen bij een 40-urige werkweek;
 • NS Business-card voor alle vormen van openbaar vervoer die jij 24/7 kunt gebruiken (ook privé), of een reiskostenvergoeding van € 0,19 per km.

Jouw werkgever

Allianz is wereldwijd sinds jaren de nummer 1 verzekeraar en een echte top werkgever die alles doet om de carrière van haar werknemers een boost te geven. Dit doen wij door middel van het aanbieden van verschillende trainingen om al onze collega’s op persoonlijk- en professioneel vlak te laten (door)groeien. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een goede werk/privé balans. Thuiswerken zal voor ons nooit meer verdwijnen en kan je zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Om een maatschappelijke bijdrage te leveren sponsoren wij onder andere de Olympische- en Paralympische Spelen en het Watersportverbond. Ook zijn wij elke dag bezig om onze leefomgeving te verbeteren. Een goed voorbeeld hiervan is de sponsoring van Sea-shepherd: Join us and let’s care for tomorrow.

Spreekt bovenstaande functie jou aan?

Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij Allianz! Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Achmed Ajarai [email protected] (Teamleider Claims) of Dion van Alphen (Talent Acquisition Specialist, [email protected]).

Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.