Relatiebeheerder Pensioen

Allianz is the HOME for those who DARE! Een bedrijf dat je stimuleert om initiatief te nemen, waar je kan groeien en actief bij kan dragen aan de versterking van onze positie als wereldleider. Door oprecht te geven om mensen – zowel de 85 miljoen particuliere en zakelijke klanten als de meer dan 142.000 werknemers – bevordert Allianz een cultuur waarin medewerkers alle kansen krijgen om samen te werken, goed te functioneren, een excellente service te leveren en in te spelen op trends in de business en de uitdagingen voor de toekomst. Onze grootste ambitie is een vertrouwensrelatie op te bouwen en een partner te zijn van onze klanten zodat zij kunnen groeien. Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.

Jeroen Baars

Op de afdeling Operations Life & Income van Allianz Nederland Groep N.V.
in Rotterdam is binnen het team underwriting een vacature ontstaan voor de functie van

Relatiebeheerder pensioen

 

Als Relatiebeheerder maak je onderdeel uit van het operations team Underwriting Group life & Income.

Je werkt als relatiebeheerder binnen een ambitieus, klantgericht en resultaatgericht team. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor alle nieuwe aanvragen en verlengingen van de collectieve pensioenregelingen van Allianz. Je begeleidt de aanvraag en zorgt voor de inregeling van de pensioenregeling in de administratie. Dit doe je voor zowel het Allianz Pensioen als het Allianz PPI Pensioen.

Gedurende het inregeltraject ben jij het aanspreekpunt voor de pensioenadviseur en werk je samen met de accountmanager van Allianz. Je beantwoordt vragen en informeert werkgevers en pensioenadviseurs op een proactieve en klantgerichte wijze. Bij de start van de pensioenregeling geef je werkgevers en deelnemers uitleg over onze portalen. Met je team lever je een excellente klantbeleving.

Je staat open voor nieuwe digitale ontwikkelingen en draagt bij aan wettelijke- en verbeterprojecten. 

Functie-eisen

·        HBO werk- en denkniveau;

·        Fulltime functie;

·        In bezit van WFT basis, WFT vermogen en WFT Pensioen;

·        Je spreekt Nederlands en Engels;

·        Kennis van de pensioenmarkt en - producten;

·        Klantgericht, communicatief vaardig en een proactieve instelling;

·        Flexibel en gedreven om resultaten te boeken;

·        Teamspeler.

Heb jij altijd willen werken binnen een internationale, groeiende organisatie? Gaat jouw voorkeur uit naar samenwerken, bijt jij je ergens in vast en bied je die persoonlijke touch? Kun jij je vinden in bovenstaande en denk jij de perfecte kandidaat te zijn voor deze functie? Aarzel dan niet en solliciteer nu!

Stuur je CV en korte motivatie door naar [email protected]

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lisette Ottens, Team Manager Underwriting Pension & Income, telefoonnummer 088 577 69 43 of [email protected].

 

 

 


Solliciteer nu
Geslacht
Slechts één bestand.
2 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.

Relatiebeheerder Pensioen

Administratief Rotterdam Solliciteer nu