Meewerk Stage Overlijdensrisicoverzekering

Binnen het acceptatie team voor Overlijdensrisicoverzekeringen hebben wij per 1 februari 2 meewerkstages beschikbaar!

Allianz is the HOME for those who DARE! Een bedrijf dat je stimuleert om initiatief te nemen, waar je kan groeien en actief bij kan dragen aan de versterking van onze positie als wereldleider. Door oprecht te geven om mensen – zowel de 85 miljoen particuliere en zakelijke klanten als de meer dan 142.000 werknemers – bevordert Allianz een cultuur waarin medewerkers alle kansen krijgen om samen te werken, goed te functioneren, een excellente service te leveren en in te spelen op trends in de business en de uitdagingen voor de toekomst. Onze grootste ambitie is een vertrouwensrelatie op te bouwen en een partner te zijn van onze klanten zodat zij kunnen groeien. Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.

Waar houdt het team zich mee bezig?
Binnen het team zijn er twee specialisaties namelijk: medische acceptatie en technische acceptatie.

Medisch acceptanten verrichten de medische beoordeling voor nieuwe aanvragen voor onze overlijdensrisicoverzekering. Ze beoordelen de gezondheidsverklaringen en bekijken of deze voldoende is of dat er nog extra informatie nodig is. De extra informatie wordt rechtstreeks opgevraagd bij de klant (zelfstandig ondernemers) of via een machtiging bij de (huis)arts. Op basis van alle informatie wordt er vastgesteld of de klant wordt geaccepteert met of zonder premieverhoging of wordt afgewezen.

De technisch acceptanten beoordelen de aanvragen van individuele overlijdensrisicoverzekeringen. In deze rol schakelen ze zowel met eindklanten (zelfstandige ondernemers) als makelaars. Om dit optimaal te kunnen doen zijn ze zowel commercieel als technisch onderlegd, werken ze op een constructieve wijze samen met belanghebbenden en hebben ze een gezonde ‘risk appetite’ die tot uiting komt in uitdagende, innovatieve klantoplossingen.

Als stagiair ga je aan de slag met:

 • Administratieve ondersteuning
 • Het verwerken van mutaties
 • Klantcontact

Afhankelijk van jouw ontwikkeling kan dit takenpakket nog verder uitgebreid worden.


Wie ben jij?
Je bent op zoek naar een meewerkstage, dus waarschijnlijk zit je in het 3e of 4e jaar van een mbo of hbo opleiding.

Verder beschik jij over de volgende kwaliteiten:

 • Proactief
 • Dienstverlenend
 • Nauwkeurig
 • Communicatief vaardig (zowel schriftelijk als mondeling)

Wat krijg je ervoor terug?

Jij krijgt de kans om kennis te maken met het product ORV (overlijdensrisicoverzekeringen) en het acceptatie vak. Bij ons krijg je kans jouw interesse en eventuele specialisme te benutten. Je krijgt goede begeleiding en de ruimte om vragen te stellen en om samen te werken met collega’s. En ook belangrijk: wij staan altijd open voor jouw adviezen. 

 • Een stagevergoeding;
 • Een goede bedrijfsbegeleider;
 • Ruimte voor zelfontwikkeling;
 • Een stageplek vanaf februari 2021.


Spreekt bovenstaande stage jou aan?
Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button. Laat in je motivatie duidelijk weten naar welk team je voorkeur uit gaat en waarom en waar jouw stage aan moet voldoen!

Solliciteer nu
Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.

Meewerk Stage Overlijdensrisicoverzekering

Stages Rotterdam Solliciteer nu