Medewerker Klantenservice Leven

Vind jij het leuk om veel klantcontact te hebben en wil je graag aan de slag bij een gerenommeerde verzekeraar? Start dan als fulltime Medewerker Klantenservice Leven bij Allianz Rotterdam.

Wat ga je doen?
Binnen het CCC Life draait alles om het realiseren van True Customer Centricity. Dit doen wij door middel van een continue focus op volledige informatievoorziening ( First Time Right), digitalisering en het efficiënter maken van onze processen.

Als medewerker van het team CCC Life, ben je verantwoordelijk voor onze klantcontactmomenten (vooral inkomende telefonie) en handel je deze snel, efficiënt en klantvriendelijk af. Onze klant is een verzekeringnemer, een tussenpersoon, een bank of bijvoorbeeld een andere verzekeraar. Zij nemen contact met jou op omdat zij vragen hebben over levens, kapitaal, lijfrente en / of overlijdens risico verzekeringen. Hierbij kun je denken aan de hoogte van de premie, productvoorwaarden, het bijstorten of switchen van een product, maar ook aan adreswijzigingen en offertes.

Jouw verantwoordelijkheden
• Je geeft productinformatie aan klanten, status-updates en je beantwoordt vragen op fiscaal en juridisch gebied die bepalend zijn voor de mogelijkheid van mutaties. Je informeert, je adviseert niet.
• Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van een uitmuntende klantbeleving; je levert met passie “verrassend goede service” aan onze klanten en bent in staat de juiste informatie te achterhalen;
• Je bent verantwoordelijk voor de juiste houding om toekomstige ontwikkelingen flexibel te omarmen en te implementeren;
• Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in de markt, binnen Allianz en binnen je bedrijfsonderdeel/organisatie;
• Je signaleert kansen voor verbeteringen en deelt deze binnen het team;


Wie ben jij?
Jouw drijfveer is om het verschil te willen maken voor onze klant. Je zet de klant centraal en doet wat je zegt. Je haalt het beste uit jezelf en de afdeling. Dit doe je door de verantwoording te pakken en met verbetervoorstellen te komen. Proactief, teamplayer en kwaliteitsgericht zijn eigenschappen die jou perfect omschrijven.
• Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
• Je beschikt over de diploma’s WFT Basis, eventueel aangevuld met WFT Vermogen of je bent bereid deze te halen;
• Je communicatieve vaardigheden zijn sterk;
• Je hebt actuele kennis van de verzekeringsmarkt en onze producten
• Je voelt je aangesproken door onze People attributes:

Daarnaast is technische ORV kennis is een sterke pre, soms kun je namelijk ingezet worden in het ORV team ter ondersteuning.

“Customer & Market Excellence, Collaborative Leadership, Entrepreneurship & Trust

Wat krijg je ervoor terug?
Werken in een dynamische en inspirerende omgeving bij Allianz: een wereldleider in verzekeringen. Je komt te werken op een afdeling met een aangename sfeer, vrijheid en zelfstandigheid die jij wenst. Daarnaast krijg je een uitstekend uurloon en zul je op een uitzendcontract bij ons komen te werken.


Allianz is the HOME for those who DARE!
Een bedrijf dat je stimuleert om initiatief te nemen, waar je kunt groeien en actief bij kan dragen aan de versterking van onze positie als wereldleider. Door oprecht te geven om mensen – zowel de 85 miljoen particuliere en zakelijke klanten als de meer dan 142.000 werknemers – bevordert Allianz een cultuur waarin medewerkers alle kansen krijgen om samen te werken, goed te functioneren, een excellente service te leveren en in te spelen op trends in de business en de uitdagingen voor de toekomst. Onze grootste ambitie is een vertrouwensrelatie op te bouwen en een partner te zijn van onze klanten zodat zij kunnen groeien. Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team!

Spreekt bovenstaande functie jou aan?
Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met onze recruiter via onderstaande contactgegevens.

Jeroen Baars
E: [email protected]

Om de integriteit van onze medewerkers te garanderen zal een positieve uitslag van de Pre Employment Screening voorwaarde zijn voor indiensttreding.

Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.