Letselschadebehandelaar Aansprakelijkheid

Wil jij werken in een gemotiveerd team dat gaat voor resultaat, met een hoop ervaring die zij graag met jou delen? Als letselschadebehandelaar aansprakelijkheid word jij continue uitgedaagd door verschillende casussen en partijen. Heb jij nog geen ervaring maar wel recentelijk je opleiding Rechten afgerond en de juiste drive? Ook dan kan deze vacature voor jou interessant zijn.

Functie

Op de afdeling Commercial Lines vindt de schadebehandeling plaats van particuliere en zakelijke schades op het gebied van brand, transport, aansprakelijkheid en techniek.Voor het team Aansprakelijkheid/Personenschade zijn we op zoek naar een talentvolle, enthousiaste collega met een duidelijke passie voor het vak en die een aantoonbare affiniteit heeft met de behandeling van letselschaden.

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Commercial Lines in team aansprakelijkheid. Samen met 47 professionals streef je ernaar de beste te zijn in je vakgebied. Het team aansprakelijkheid bestaat in totaal uit 10 collega’s met een bak aan ervaring. Jouw drijfveer is het verschil te willen maken voor je klanten, zowel verzekerden, het intermediair als slachtoffers. Ook vind je het leuk om complexe zaken uit te zoeken en je wilt je graag ontwikkelen tot echte letselschadespecialist. Dit betekent dat je bereid bent om voortdurend te investeren in het vernieuwen van je kennis. Daarnaast wil je graag bijdragen aan het team door actief deel te nemen in projecten. Je staat verder bekend als iemand die makkelijk verantwoordelijkheid neemt en zijn hoofd boven het maaiveld durft uit te steken.

Werkzaamheden

Zelfstandig behandelen, beoordelen en regelen van letselschaden op aansprakelijkheids (AVB)- of werkmaterieelpolissen; (pro-)Actief bewaken en beheersen van de schadereserve; Projectmatige taken oppakken; Procesmatig en inhoudelijk bewaken van de workload, schadelastontwikkeling en schadefrequentie; Actief bijdragen aan een continue verbetering van de dienstverlening aan onze klanten en slachtoffers.

Functie eisen 

 • Voor deze uitdagende functie zijn de volgende functie-eisen van toepassing;
 • HBO of WO werk- en denkniveau, bij voorkeur opgeleid op WO-niveau, opleiding Rechten waarbij specifieke aansprakelijkheids- en verzekeringsrechtvakken een pré zijn;
 • Ervaren letselschadebehandelaar met enkele jaren relevante werkervaring of recentelijk afgestudeerde starter opgeleid op HBO/WO-niveau.

Gevraagde competenties

Samenwerkend leiderschap: je zoekt uit eigen beweging de samenwerking en verbinding met collega’s en externe partners op. Je neemt makkelijk initiatief en voelt je verantwoordelijk voor meer dan je eigen werk.

Uitblinken: je verleent goede en snelle service en speelt op een creatieve en effectieve manier in op de wensen van de klant. Je kunt uitstekend zaken analyseren en je weet goede oplossingen te bedenken voor complexe problemen. Dit zorgt ervoor dat je keer op keer in staat bent de verwachtingen van klanten te overtreffen.

Ondernemerschap: Je bent niet bang om in het belang van de klant buiten de gebaande paden te denken om te komen tot de meest optimale oplossingen.

Vertrouwen: je wijze van handelen straalt vertrouwen uit, je hebt een goede kennis van de materie en je bent in staat om op dit op duidelijke en heldere wijze over te brengen. Je vertelt je klanten altijd waar het op staat, hoe lastig soms ook. Een gemaakte afspraak stáát bij jou.

Wat krijg je ervoor terug?

Werken in een dynamische omgeving bij een wereldleider in bijstand en verzekeringen. Op een afdeling met een aangename werksfeer, de vrijheid en zelfstandigheid die jij wenst en brede ontwikkelingsmogelijkheden in een Benelux-organisatie. Dit kun je nog meer verwachten:

 • Een ervaren en gemotiveerd team;
 • Een uitstekend salaris;
 • Een gratificatie van 12.5% van het jaarsalaris;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een uitstekende pensioenregeling met een kleine eigen bijdrage van 3.5%;
 • 25 vakantiedagen (op basis van een 38-urige werkweek);
 • Mogelijkheid tot het opbouwen van 13 ADV-dagen;
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken (ook na covid);
 • Onze Xcelerate Academy;
 • Een gloednieuw kantoor gelegen in hartje Rotterdam op de Coolsingel (waar wij hopelijk zo snel mogelijk weer gebruik van gaan maken).

Als je enthousiast geworden bent na het lezen van deze vacature dan kun je je schriftelijke reactie met cv sturen naar [email protected] ter attentie van Dion van Alphen (Recruiter). Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sebastiaan van Dodewaard, Teamleider Aansprakelijkheidsschaden Personenschade (T 088-5771648).

Solliciteer nu
Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.

Letselschadebehandelaar Aansprakelijkheid

Schadeverzekering Rotterdam Solliciteer nu