Klantenservice Medewerker Autoverzekeringen

Als Klantenservice Medewerker Autoverzekeringen heb je een uitdagende en afwisselende baan. Jij bent erop gebrand om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Doe jij dit het liefst bij de grootste verzekeraar van de wereld? En heb je daarnaast ervaring binnen de verzekeringswereld, een hospitality achtergrond, of ervaring met klantcontact? Lees dan snel verder!

Wie ben jij?

Als collega omschrijf jij jezelf als leergierig en iemand die het klantbelang vooropstelt. Je bent proactief, werkt graag in een team en bent kwaliteits- en servicegericht. Je stelt de klant graag centraal en weet goed invulling te geven aan het persoonlijke maar ook zakelijke karakter van het gesprek. Je vindt het leuk om mee te denken over verbetervoorstellen waarmee je een belangrijke bijdrage levert aan de performance van de afdeling of collega’s.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

 • Jij bent in het bezit (of afrondende fase) van een hbo-diploma in een hospitality, financiële, of juridische richting;
 • Je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Je beschikt over de diploma's WFT basis en WFT schade particulier of bent bereid deze bij ons te behalen;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je bent gedreven en hebt een groot aanpassings- en inlevingsvermogen;
 • Jij hebt telefonische of claims/schade ervaring;
 • Ervaring in de horeca, toerisme of entertainment is een pré.

Allianz is al jaren de grootste verzekeraar ter wereld. Wij handhaven deze positie door dagelijks een goede relatie met onze klanten en makelaars te onderhouden en uit te bouwen. Daarom is het voor ons belangrijk om de beste kandidaten voor deze functie te selecteren. Allianz biedt een volledig assortiment producten (Leven / Niet-Leven) aan particulieren, zelfstandigen, MKB’s en grote bedrijven.

Allianz Benelux telt ongeveer 2.000 medewerkers, waarvan ruim 1.000 in Nederland. Allianz staat als werkgever garant voor een optimaal kader voor de ontwikkeling van je kennis en loopbaan.

Wat bieden wij jou?

Een carrière in plaats van een baan. Binnen Allianz krijg jij de ruimte om jezelf te ontwikkelen, bewijzen en door te groeien.

 • Een bruto maandsalaris vanaf € 2.352,57 dat mee groeit met je ervaring, taken en verantwoordelijkheden;
 • 8% vakantiegeld en een gratificatie van 12,5% van je jaarsalaris;
 • Verschillende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken (ook na Covid);
 • 25 vakantiedagen (op basis van een 38-urige werkweek);
 • Mogelijkheid tot het opbouwen van Adv-dagen (13 bij fulltime dienstverband);
 • Een contract bij Allianz voor bepaalde tijd dat omgezet wordt naar onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid;
 • Een fantastische werkplek gelegen in hartje Rotterdam binnen een nieuw gebouw volgens de meest moderne standaarden.


Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop.

Na een eerste selectie zal er een gesprek plaatsvinden met onze recruiter. Een assessment zal een onderdeel zijn in de procedure na het eerste gesprek. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Dion van Alphen via 06-42548402 of via [email protected].

Wat ga je doen?

Als Klantenservice Medewerker Autoverzekeringen ben jij het eerste aanspreekpunt richting het intermediair, verzekerden, tegenpartij en expertise bureaus. Jij bent verantwoordelijk voor het afhandelen van schademeldingen voor Allianz Schade Nederland. Daarnaast vervul je een actieve rol in het verbeteren van onze dienstverlening. Jij hebt als doel de verwachtingen van klanten overtreffen. Dit doe je door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen en jezelf in te leven in de klant. Daarnaast vraag je goed door zodat jij de klant kan voorzien van een passend antwoord. Goed is voor jou niet genoeg, je zet graag een stapje extra om de verwachtingen van klanten te overtreffen en onze processen en dienstverlening continu te verbeteren.

Hoe ziet de afdeling er verder uit?

Als Klantenservice Medewerker Autoverzekeringen word jij onderdeel van het Customer Care Center van Allianz, deze afdeling is onderdeel van Claims (schade), en werkt nauw samen met andere afdelingen om de klant in één keer goed te kunnen helpen. De afdeling van de toekomst bestaat uit multi inzetbare medewerkers. De medewerkers hebben stuk voor stuk een brede kennis van producten, processen, verzekeringstechniek en de organisatie. Voor jou betekent dit dat je snel kunt schakelen tussen verschillende klantvraagstukken en weet waar je moet zijn in de keten om het structureel op te lossen. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden in het Schade- domein als jij jezelf bewijst.


Solliciteer nu
Geslacht
Slechts één bestand.
2 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.

Klantenservice Medewerker Autoverzekeringen

Klantenservice Rotterdam Solliciteer nu