Junior Schadebehandelaar

Bij ons krijg je als Junior Schadebehandelaar de kans om jezelf te ontwikkelen tot volwaardig Schadebehandelaar. Dus heb jij nog niet de ervaring maar ben je ontzettend gedreven om te slagen in de financiële sector? Grijp dan deze kans en ga aan de slag als Junior Schadebehandelaar bij Allianz!

Hoe zit jouw werkdag als Junior Schadebehandelaar er uit?

Jij komt terecht op de afdeling personal lines waar alle autoschades worden behandeld. In jouw team ben jij samen met 12 collega’s verantwoordelijk voor de autoschades van de grote zakelijke klanten. Als Junior Schadebehandelaar wordt je opgeleid door ervaren medewerkers uit het team tot volwaardig schadebehandelaar. Vanaf dat moment ben jij van het begin tot het eind verantwoordelijk voor jouw dossiers. In de ochtend wordt het target bepaald en jij gaat meteen aan de slag. Je vraagt documenten op, zoekt contact met getuigen, verzekerden en tussenpersonen en bepaalt de aansprakelijkheid. Bij twijfel schakel je met collega’s om tot de juiste conclusie te komen. Vervolgens bepaal je de hoogte van de schadevergoeding of schakel je een schade-expert in. Daarna rond je het dossier af, on to the next! Wil je meer weten? Je potentiële nieuwe collega Zehra neemt je graag mee in de voordelen van haar baan als schadebehandelaar.

Wil je meer weten? Je nieuwe collega Zehra neemt je graag mee in de voordelen van haar baan als Schadebehandelaar.

Zehra – Schadebehandelaar Motorrijtuigen: ‘’De flexibiliteit is heel fijn, ik kan tussen 07:00 en 10:00 uur in de ochtend beginnen met mijn werkdag. Ik verveel me geen moment want wij krijgen elke dag een target waar wij met het team aan gaan werken. Dit is haalbaar maar zorgt er tegelijkertijd wel voor dat de tijd voorbijvliegt. Daarnaast ben ik van A tot Z verantwoordelijk voor mijn dossiers en schakel ik continue met grote zakelijke klanten zoals autodealers en leasemaatschappijen.’''

Wat hebben wij jou te bieden?

Als Junior Schadebehandelaar kom je terecht in een dynamische omgeving bij een wereldleider in verzekeringen. Op een afdeling met een aangename werksfeer, de vrijheid en zelfstandigheid die jij wenst en brede ontwikkelingsmogelijkheden in een Benelux-organisatie. Dit kun je nog meer verwachten:

 • Een inwerktraject waar je begeleid wordt door ervaren collega’s en je teamleider;
 • Een uitstekend salaris;
 • Een gratificatie van 12.5% van het jaarsalaris;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een uitstekende pensioenregeling met een kleine eigen bijdrage van 3.5%;
 • 25 vakantiedagen (op basis van een 38-urige werkweek);
 • Mogelijkheid tot het opbouwen van 13 ADV-dagen;
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken en je werktijden flexibel in te richten;
 • Onze Xcelerate Academy en toegang tot 16.000 trainingen op LinkedIn learning;
 • Een gloednieuw kantoor gelegen in hartje Rotterdam op de Coolsingel.

Wat kan jij ons bieden?

Jouw drijfveer is om het verschil te willen maken voor de klant. Je zet de klant centraal en doet wat je zegt. Je haalt het beste uit jezelf en de afdeling, dit doe je door de verantwoording te pakken en met verbetervoorstellen te komen. Proactief, teamplayer en kwaliteit gericht zijn eigenschappen die jou perfect omschrijven. Daarnaast ben jij:

 • In het bezit van hbo werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met auto's en/of schadebehandeling is vereist;
 • Aantoonbare ervaring met schadebehandeling en verkeersrecht is zeker geen vereiste maar wel mooi meegenomen;
 • Bij voorkeur fulltime (38-uur) beschikbaar, 32 uur is ook mogelijk.

Over de organisatie

Allianz is wereldwijd sinds jaren de nummer 1 verzekeraar en als werkgever een echte top werkgever die alles doet om de carrière van zijn werknemers een boost te geven. Dit doen wij door middel van het aanbieden van verschillende trainingen om al onze collega’s op persoonlijk- en professioneel vlak te laten (door)groeien. Daarnaast hechten wij aan een goede werk/privé balans dus in overleg met je leidinggevende kun je je werk flexibel indelen. Om een maatschappelijke bijdrage te leveren sponsoren wij onder andere de Olympische- en Paralympische Spelen en het Watersportverbond. Ook zijn wij elke dag bezig om onze leefomgeving te verbeteren. Een goed voorbeeld hiervan is de sponsoring van Sea-shepherd: Join us and let’s care for tomorrow.

Ben jij er aan toe om jezelf te ontwikkelen en aan de slag te gaan als Junior Schadebehandelaar?

Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij Allianz! Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze recruiter:

Dion van Alphen via [email protected]

Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.