HR Operations Officer

Ben jij klantvriendelijk, heb je oog voor detail en heb je een passie voor HR? Ga dan aan de slag als HR Operations Officer bij Allianz en til samen met het team de service tot een hoger niveau. Een uitdaging die je niet mag missen!

Wat ga je doen?

Je maakt onderdeel uit van het HR Operations team en bent verantwoordelijk voor de administratie met betrekking tot in-, door- en uitstroom en je bent het aanspreekpunt voor medewerkers bij HR gerelateerde vragen. Samen met je collega’s streef je ernaar de beste te zijn in je vakgebied. Je beantwoordt dagelijks op professionele en servicegerichte wijze de vragen van de (interne) klanten. Hierbij weet jij zowel persoonlijk als schriftelijk helder te communiceren met als gedachtegang ‘in één keer goed’. Daarnaast draag je bij aan het optimaliseren van de processen en het beleid. Dit doe je door onderdeel te zijn van een projectteam, maar ook door zelf knelpunten te herkennen, met verbetersuggesties te komen en te implementeren.

Een greep uit de werkzaamheden

 • Eerste aanspreekpunt voor medewerkers op het gebied van HR-processen en arbeidsvoorwaarden;
 • Zelfstandig verwerken van personeelsmutaties (opstellen arbeidsovereenkomsten, verzorgen van interne en externe mobiliteit etc.);
 • Participeren in projecten ter vergroting van de efficiency en service;
 • Signaleren van in- en externe veranderingen welke een impact (kunnen) hebben;
 • Ontvangen van medewerkers op hun eerste werkdag.

Hoe ziet de afdeling er verder uit?

Je zal komen te werken binnen de HR Operations team. Het is een dynamisch en gedreven team van 5 collega’s onderverdeeld in 2 teams. Met elkaar zorg je ervoor dat de collega’s van Allianz zou goed mogelijk worden ondersteund in hun employee experience. Daarnaast is Allianz 's werelds grootste verzekeraar, die je volop groei- en opleidingsmogelijkheden biedt. 

Wie ben jij?

 • Tenminste in het bezit van een HBO-diploma in relevante richting;
 • 3+ jaren ervaring binnen HR in een administratieve functie en/of complexe organisatie;
 • Klantvriendelijk: je loopt graag een stapje harder om je interne en externe klant te helpen;
 • Relatiegericht: je bent in staat om een goede verstandhouding op te bouwen met een grote diversiteit aan klanten en verwachtingen op juiste wijze te managen;
 • Proactief: je durft verbetersuggesties te doen en door te vragen om zaken helder te krijgen;
 • Nauwkeurig in de uitvoering van de werkzaamheden en het omgaan met gevoelige informatie;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie in een internationale Benelux structuur, waar je veel kunt leren en de mogelijkheid hebt om deel te nemen aan agile projecten op diverse gebieden binnen HR.  Deze functie biedt veel mogelijkheden tot ontwikkeling en een opstap naar een succesvolle carrière binnen HR. Je komt te werken in een jong en gedreven team, waarin een goede samenwerking hoog in het vaandel staat. Je krijgt een jaarcontract bij Allianz dat wordt omgezet naar een vast contract bij gebleken geschiktheid na 1 jaar. Daarnaast vinden wij een goede werk-/privé balans belangrijk, jij krijgt dan ook de mogelijkheid om 3 dagen thuis te werken in een voltijd dienstverband. 

Om jezelf te ontwikkelen kun je gebruikmaken van onze Xcelerate Academy en onbeperkt toegang tot LinkedIn Learning met meer dan 16.000 trainingen! Daarnaast heb jij recht op:

 • Een goed marktconform salaris
 • 8% vakantiegeld en een gratificatie van 12,5% van het jaarsalaris;
 • 25 vakantiedagen op basis van een 38 urige werkweek en de mogelijkheid tot het opbouwen van 13-ADV dagen;
 • Een goede thuiswerkvergoeding;
 • NS Business-card voor alle vormen van openbaar vervoer die jij 24/7 kunt gebruiken (ook privé), of een reiskostenvergoeding van € 0,19 per km.

Laten we ons voorstellen: Wij zijn Allianz.

Allianz is wereldwijd sinds jaren de nummer 1 verzekeraar en een echte top werkgever die alles doet om de carrière van haar werknemers een boost te geven. Dit doen wij door middel van het aanbieden van verschillende trainingen om al onze collega’s op persoonlijk- en professioneel vlak te laten (door)groeien. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een goede werk/privé balans. Thuiswerken zal voor ons nooit meer verdwijnen en kan je zelf bepalen waar en wanneer je werkt. 

Om een maatschappelijke bijdrage te leveren sponsoren wij onder andere de Olympische- en Paralympische Spelen en het Watersportverbond. Ook zijn wij elke dag bezig om onze leefomgeving te verbeteren. Een goed voorbeeld hiervan is de sponsoring van Sea-shepherd: Join us and let’s care for tomorrow.


Spreekt bovenstaande functie jou aan?

Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij Allianz!

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze recruiter:

Milou Waters

Talent Acquisition Lead

[email protected]Allianz is the HOME for those who DARE! Een bedrijf dat je stimuleert om initiatief te nemen, waar je kan groeien en actief bij kan dragen aan de versterking van onze positie als wereldleider. Door oprecht te geven om mensen – zowel de 85 miljoen particuliere en zakelijke klanten als de meer dan 142.000 werknemers – bevordert Allianz een cultuur waarin medewerkers alle kansen krijgen om samen te werken, goed te functioneren, een excellente service te leveren en in te spelen op trends in de business en de uitdagingen voor de toekomst. Onze grootste ambitie is een vertrouwensrelatie op te bouwen en een partner te zijn van onze klanten zodat zij kunnen groeien. Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.