General Underwriter

Ben je op zoek naar een uitdagende baan waarbij je analytische en commericiële vaardigheden kan benutten, zoek dan niet verder en ga aan de slag als General Underwriter. 

Als fulltime General Underwriter (acceptant/onderschrijver) kom jij te werken binnen het domein Sales & Distributie te Rotterdam. Een mooie rol, (zowel assurantietechnisch maar ook andere vaardigheden worden aangesproken zoals klantcontact en onderhandelen . Als General Underwriter (acceptant/onderschrijver) richt jij je met name op de MKB bedrijven. Voor het inschatten van diverse risico’s leun jij op je eigen expertise. We kunnen je een unieke mogelijkheid bieden omdat we multibranche werken maar ook diepgang kunnen bieden. 

Laten we ons zelf voorstellen: Wij zijn Allianz

Allianz is al jaren de nummer 1 verzekeraar wereldwijd. Iets waar we erg trots op zijn maar we weten ook dat het makkelijker is om daar te komen dan er te blijven. We werken er dan ook elke dag hard voor. We vinden het belangrijk om goede relaties te onderhouden met intermediairs of dit zelfs te verbeteren. Allianz is daarom een van de grootse spelers op de Nederlandse verzekeringsmarkt met 1000+ Nederlandse collega’s en 1000+ Belgische. 

Voor ons is het belangrijk om voor onze werknemers ambities, dromen en uitdagingen te zorgen. en dat maakt ons een unieke werkgever. Samen bouwen we aan een omgeving waar iedereen zich vrij voelt en kan kunnen gaat voor nieuwe kansen binnen het bedrijf. Join us and together, let’s care for tomorrow.

Wat ga ik doen?
Als General Underwriter (acceptant, onderschrijver) beoordeel jij het risicoprofiel van potentiële zakelijke klanten en accepteer jij voor de diverse productgroepen de verzekering. Klantvragen komen via verschillende kanalen binnen. Denk aan vragen voor diverse productgroepen: motorrijtuigen, brandrisico’s, transport & technische verzekeringen en natuurlijk aansprakelijkheid.

 • Jij stelt de klant centraal en kiest voor een persoonlijke benadering, zowel telefonisch, via e-mail en zelfs chat.
 • Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen portefeuille, stelt specifieke condities vast op basis van de wensen van de klant en offreert zelfstandig;
 • Je zal je commerciële vaardigheden toepassen om klanten aan je te binden;
 • Je onderhandelt zelfstandig met adviseurs en makelaars;
 • Je bent verantwoordelijk voor de dossiervorming.

Als collega vind jij de relatie met klanten, adviseurs en makelaars belangrijk. Dit uit zich in een persoonlijke benadering, je snapt dat de gunfactor belangrijk is en je blijft authentiek.

Wie ben jij?
Als persoon omschrijf jij jezelf als ondernemend, commercieel, stressbestendig en resultaatgericht. Bij selectie zijn een aantal kaders belangrijk te weten:

 • Je hebt een relevante hbo of wo opleiding afgerond;
 • Je beschikt over het WFT Schade Zakelijk certificaat;
 • Je bent klantgericht, kiest voor een persoonlijke benadering en weet de ander daarmee te activeren. Ook ben je een echte teamspeler, zoekt de samenwerking actief, staat open voor feedback en bent niet bang deze op constructieve manier te geven daar waar nodig.

Wat krijg je ervoor terug?
Een mooie baan als Acceptant Na de start mag je het volgende verwachten:

 • Werk in een dynamische en flexibele werkomgeving
 • Een plezierige werksfeer en ruimte voor opleidingsmogelijkheden;
 • Een prima marktconform salaris, gratificatie van 12,5% en 8% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen (op basis van een 38-urige werkweek);
 • Onze Xcelerate Academy
 • Een fantastische werkplek gelegen in hartje Rotterdam aan de Coolsingel.


Spreekt bovenstaande functie jou aan?
Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij Allianz!
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze recruiter:

Milou Waters

Talent Acquisition Lead

[email protected]

Om de integriteit van onze medewerkers te garanderen zal een positieve uitslag van de Pre Employment Screening voorwaarde zijn voor indiensttreding

Milou Waters
Solliciteer nu
Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.

General Underwriter

Underwriting Rotterdam Solliciteer nu