General Underwriter

Als fulltime General Underwriter kom jij te werken binnen het domein Sales & Distributie te Rotterdam. Een mooie verantwoordelijke rol, (zowel assurantietechnisch maar ook andere vaardigheden worden aangesproken zoals klantcontact en onderhandelen . Als General Underwriter richt jij je met name op de MKB bedrijven. Voor het inschatten van diverse risico’s leun jij op je eigen expertise. Ga jij voor actie, snelheid en snel wisselende werkzaamheden? Solliciteer dan op deze uitdagende rol.

Wat ga ik doen?
Als General Underwriter beoordeel jij het risicoprofiel van potentiële zakelijke klanten en accepteer jij voor de diverse productgroepen de verzekering. Klantvragen komen via verschillende kanalen binnen. Denk aan vragen voor diverse productgroepen: motorrijtuigen, brandrisico’s, transport & technische verzekeringen en natuurlijk aansprakelijkheid.

• Jij stelt de klant centraal en kiest voor een persoonlijke benadering, zowel telefonisch, via e-mail en zelfs chat. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen portefeuille, stelt specifieke condities vast op basis van de wensen van de klant en offreert zelfstandig;

• Je onderhandelt zelfstandig met adviseurs en makelaars;

• Je bent verantwoordelijk voor de dossiervorming.

Als collega vind jij de relatie met klanten, adviseurs en makelaars belangrijk. Dit uit zich in een persoonlijke benadering, je snapt dat de gunfactor belangrijk is en je blijft authentiek.

Wie ben jij?
Als persoon omschrijf jij jezelf als ondernemend, commercieel, stressbestendig en resultaatgericht. Bij selectie zijn een aantal kaders belangrijk te weten:

  • Je hebt een relevante hbo of wo opleiding afgerond;
  • Je beschikt over het WFT Schade Zakelijk certificaat;
  • Je bent klantgericht, kiest voor een persoonlijke benadering en weet de ander daarmee te activeren. Ook ben je een echte teamspeler, zoekt de samenwerking actief, staat open voor feedback en bent niet bang deze op constructieve manier te geven daar waar nodig.

Wat krijg je ervoor terug?
Een mooie baan als General Underwriter. Na de start mag je het volgende verwachten:

• Werk in een dynamische en flexibele werkomgeving

• Een plezierige werksfeer en ruimte voor opleidingsmogelijkheden;

• Een prima marktconform salaris, gratificatie van 12,5% en 8% vakantiegeld;

• 25 vakantiedagen (op basis van een 38-urige werkweek);

• Onze Xcelerate Academy

• Een fantastische werkplek gelegen in hartje Rotterdam aan de Coolsingel.

Allianz is the HOME for those who DARE!
Allianz is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening, met een aanwezigheid in meer dan 70 landen en meer dan 140.000 medewerkers in dienst van ruim 86 miljoen klanten. In de Benelux biedt Allianz, via adviseurs, verzekeringsproducten en -diensten voor particulieren, zelfstandigen, het MKB en grote ondernemingen. Allianz in Nederland bedient meer dan 1,3 miljoen klanten met behulp van distributiepartners en haar direct writer Allianz Direct. Allianz heeft in Nederland circa 1.000 medewerkers en een omzet van € 1,1 miljard. Allianz bedient in België en Luxemburg meer dan 900.000 klanten, heeft ruim 950 medewerkers en een omzet van € 2,1 miljard. Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.

Spreekt bovenstaande functie jou aan?
Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij Allianz!
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze recruiter:

Milou Waters

Talent Acquisition Lead

[email protected]

Om de integriteit van onze medewerkers te garanderen zal een positieve uitslag van de Pre Employment Screening voorwaarde zijn voor indiensttreding

Allianz is the HOME for those who DARE! Een bedrijf dat je stimuleert om initiatief te nemen, waar je kan groeien en actief bij kan dragen aan de versterking van onze positie als wereldleider. Door oprecht te geven om mensen – zowel de 85 miljoen particuliere en zakelijke klanten als de meer dan 142.000 werknemers – bevordert Allianz een cultuur waarin medewerkers alle kansen krijgen om samen te werken, goed te functioneren, een excellente service te leveren en in te spelen op trends in de business en de uitdagingen voor de toekomst. Onze grootste ambitie is een vertrouwensrelatie op te bouwen en een partner te zijn van onze klanten zodat zij kunnen groeien. Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.

Jeroen Baars
Solliciteer nu
Geslacht
Slechts één bestand.
2 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.

General Underwriter

Underwriting Rotterdam Solliciteer nu