Expert Personenschade

Heb jij ervaring in de behandeling van letselschaden, bij voorkeur in een buitendienstfunctie? Solliciteer dan op de rol van Expert Personenschade bij Allianz Claims Services in Rotterdam, onderdeel van Allianz Benelux.

Allianz is the HOME for those who DARE! Een bedrijf dat je stimuleert om initiatief te nemen, waar je kan groeien en actief bij kan dragen aan de versterking van onze positie als wereldleider. Door oprecht te geven om mensen – zowel de 85 miljoen particuliere en zakelijke klanten als de meer dan 142.000 werknemers – bevordert Allianz een cultuur waarin medewerkers alle kansen krijgen om samen te werken, goed te functioneren, een excellente service te leveren en in te spelen op trends in de business en de uitdagingen voor de toekomst. Onze grootste ambitie is een vertrouwensrelatie op te bouwen en een partner te zijn van onze klanten zodat zij kunnen groeien. Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.

Jouw werkdag bestaat uit….

Voor diverse regio’s in Nederland zijn wij op zoek naar Personenschade-experts, ter versterking van de afdeling Personenschaden van Allianz Claims Services. Als Personenschade-expert houd jij je voornamelijk bezig met het bezoeken van betrokkenen, het overleggen en corresponderen met belangenbehartigers, arbeidsdeskundigen, medisch adviseurs en overige belanghebbenden. Je stelt onderzoeken in naar de toedracht en aansprakelijkheid en adviseert Allianz en Allianz Direct over het te volgen schadebehandelingstraject. Naar aanleiding van je bezoeken stel je rapportages op en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit hiervan. Dat doe je op een empathische wijze, met oog voor de belangen van alle partijen in het letselschadeproces. 

Daarbij werk je voornamelijk op locatie en vanuit huis. Maandelijks hebben we een teamoverleg op ons kantoor in Rotterdam. Daarnaast neem je deel aan overleggen en projecten.  


Wat kan jij ons bieden?

In de rol van Expert Personenschaden is het belangrijk dat je al de nodige jaren ervaring hebt. Je bent immers een specialist op je vakgebied. Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift. Verder ben je flexibel, analytisch, empathisch, verbindend en slagvaardig en daadkrachtig ingesteld. Ook ben je diplomatiek, klantgericht en weet je de belangen van alle betrokken partijen te combineren om tot een goede schaderegeling te komen. Daarnaast ben je representatief en ons visitekaartje naar buiten toe.

Verder heb jij:

  • Een afgeronde relevante hbo of wo-opleiding;
  • Relevante ervaring op het gebied van personen- of letselschade, bij voorkeur in een buitendienstrol en daardoor in staat na onze inwerkperiode zelfstandig aan de slag te gaan;
  • Relevante vakopleidingen, zoals een diploma M&S (Motorrijtuigverzekering en Schadebehandeling) en/of Middelzwaar of Zwaar Letsel en de opleiding tot NIVRE-registerexpert of de bereidheid je daartoe op te leiden;

Wat krijg je ervoor terug?

Je bent onderdeel van het team Allianz Claims Services en het betreft een fulltime functie. Dit kun je nog meer verwachten:

  • Werken in een dynamische omgeving bij Allianz Benelux
  • Plezierige werksfeer en ruimte voor opleidingsmogelijkheden
  • Een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid
  • Een prima marktconform salaris, volledig ingerichte werkplek thuis, auto en telefoon van de zaak;


Spreekt bovenstaande functie jou aan?

Solliciteer dan via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij ons!

Heb je vragen? Schroom dan niet en app of bel onze recruiter:

Dion van Alphen 

[email protected]

Solliciteer nu
Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.

Expert Personenschade

Schadeverzekering Rotterdam Solliciteer nu