Contractbeheerder Servicing Pensioen (PPI)

Allianz is the HOME for those who DARE! Een bedrijf dat je stimuleert om initiatief te nemen, waar je kan groeien en actief bij kan dragen aan de versterking van onze positie als wereldleider. Door oprecht te geven om mensen – zowel de 85 miljoen particuliere en zakelijke klanten als de meer dan 142.000 werknemers – bevordert Allianz een cultuur waarin medewerkers alle kansen krijgen om samen te werken, goed te functioneren, een excellente service te leveren en in te spelen op trends in de business en de uitdagingen voor de toekomst. Onze grootste ambitie is een vertrouwensrelatie op te bouwen en een partner te zijn van onze klanten zodat zij kunnen groeien. Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.Jeroen Baars

Op de afdeling Servicing & Underwriting New Business Pension and Life van Allianz Nederland Groep N.V. in Rotterdam is een vacature ontstaan voor de functie van

 

Contractbeheerder Servicing Allianz pensioen (PPI)

 

Fulltime

 

Over de functie

Allianz heeft begin 2021 een bestaande PPI (premie pensioen instelling) overgenomen. In de loop van 2022 zal de Allianz PPI de markt op gaan met een eigen PPI product, het Allianz PPI pensioen. Daarnaast zal ook de bestaande PPI portefeuille gemigreerd gaan worden naar de systemen van Allianz. Om deze portefeuille en nieuwe klanten een goede service te kunnen bieden zal een Servicing PPI team opgezet worden. Voor dit nieuwe team zoeken wij contractbeheerder(s).

Je werkt als contractbeheerder binnen een ambitieus, klantgericht en resultaatgericht team. Samen met je collega’s zorg je voor het beheer van de gehele PPI pensioenportefeuille.

Binnen deze functie verwerk, accepteer en controleer je wijzigingen op collectieve PPI pensioenregelingen. Waarbij een hoge kwaliteit en de klant centraal staat.

Je beantwoordt vragen en informeert werknemers, werkgevers en pensioenadviseurs over lopende pensioenregelingen op een proactieve en klantgerichte wijze. Levert proactief samen met de teamleden een excellente klantbeleving.

Je staat open voor nieuwe digitale ontwikkelingen en draagt bij aan wettelijke en-verbeterprojecten.


Wie zoeken wij?

·       Je werkt fulltime;

·       Je hebt HBO werk- en denkniveau;

·       Je bent bereidt om het WFT pensioenadviseur diploma te behalen (WFT basis, WFT vermogen en WFT Pensioen), dit is een vereiste binnen de functie;

·       Je hebt een klantgerichte en proactieve instelling;

·       Je bent flexibel en gedreven om resultaten te boeken;

·       Je hebt een positieve en collegiale werkhouding;

 

Heb jij altijd willen werken binnen een internationale, groeiende organisatie? Gaat jouw voorkeur uit naar samenwerken, bijt jij je ergens in vast en bied je die persoonlijke touch? Kun jij je vinden in bovenstaande en denk jij de perfecte kandidaat te zijn voor deze functie? Aarzel dan niet en solliciteer nu!

Stuur je CV en korte motivatie door naar [email protected] 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michel Lemmen, Manager Life & Income SME/Mid corp telefoonnummer 088 577 4351 of [email protected].


Solliciteer nu
Geslacht
Slechts één bestand.
2 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.

Contractbeheerder Servicing Pensioen (PPI)

Levensverzekering Rotterdam Solliciteer nu