Contractbeheerder Pensioenen

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte collega! Herken jij je in termen als snel, efficiënt en klantvriendelijk? Wil je werken binnen een leuk en professioneel team? Lees dan nu snel verder!

Wat krijg je ervoor terug?
Werken in een dynamische omgeving, op een afdeling met een aangename werksfeer, de vrijheid en zelfstandigheid die jij wenst en brede ontwikkelingsmogelijkheden in een Benelux-organisatie. Dit kun je nog meer verwachten:

  • Een uitstekend salaris, 8% vakantiegeld, goede pensioenregeling (3,5% eigen bijdrage) en gratificatie van 12,5%;
  • 25 vakantiedagen (op basis van een 38-urige werkweek) + mogelijkheid 11 ADV dagen;
  • Onze Xcelerate Academy – 4 unieke interne opleidingen op de gebieden Agility, Customer Centricity, Data & Digital.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s zorg je voor het beheer van de gehele pensioenportefeuille. Je beantwoordt vragen en informeert werknemers, werkgevers en pensioenadviseurs over lopende pensioenregelingen op een proactieve en klantgerichte wijze. Dit doen wij via de telefoon, chat en e-mail. Verder verwerk, accepteer en controleer je wijzigingen op collectieve pensioenregelingen en DGA verzekeringen.

Excellente klantbeleving staat bij ons centraal. Om dit te realiseren lever je een hoge kwaliteit, denk je mee over digitale ontwikkelingen en draag je bij aan verbeterprojecten.

Wat neem je mee?
Je haalt het beste uit jezelf en de afdeling, dit doe je door de verantwoording te pakken en met verbetervoorstellen te komen. Klantgericht, Proactief en Teamplayer zijn eigenschappen die jou perfect omschrijven.

Verder ben je:

  • In het bezit van WFT basis, WFT vermogen , WFT Pensioen;
  • Heb je minimaal 5 jaar werkervaring in eenzelfde functie;
  • Fulltime beschikbaar.

Allianz is the HOME for those who DARE! Een bedrijf dat je stimuleert om initiatief te nemen, waar je kunt groeien en actief bij kan dragen aan de versterking van onze positie als wereldleider. Door oprecht te geven om mensen – zowel de 85 miljoen particuliere en zakelijke klanten als de meer dan 142.000 werknemers – bevordert Allianz een cultuur waarin medewerkers alle kansen krijgen om samen te werken, goed te functioneren, een excellente service te leveren en in te spelen op trends in de business en de uitdagingen voor de toekomst. Onze grootste ambitie is een vertrouwensrelatie op te bouwen en een partner te zijn van onze klanten zodat zij kunnen groeien. Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team!

Spreekt bovenstaande functie jou aan?
Solliciteer dan via onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij Allianz!

Vragen? Neem contact op met onze Recruiter:
Jeroen Baars
T: +31 (0)6 42 54 85 28
E : [email protected]


Jeroen Baars

Solliciteer nu
Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.

Contractbeheerder Pensioenen

Administratief Rotterdam Solliciteer nu