OPEN SOLLICITATIE

Laten we ons even voorstellen: Wij zijn Allianz.

Allianz is wereldwijd sinds jaren de nummer 1 verzekeraar. Iets waar we best trots op zijn maar het is eenvoudiger om er te geraken dan er te blijven. Daarvoor werken we elke dag heel hard. We vinden het heel belangrijk om de goede verstandhouding met onze makelaars te bestendigen en waar het kan zelfs te verbeteren. Elke dag opnieuw. Allianz heeft er dus bewust voor gekozen om onze producten en diensten exclusief via professionele makelaars op de markt te brengen.

Allianz als werkgever is een échte topemployer die alles doet om de carrière van zijn werknemers een goede boost te geven. Dat vinden we héél belangrijk.

In Nederland is Allianz dus een van de belangrijke spelers op de markt voor verzekeringen. We zijn met meer dan duizend collega’s in Nederland en met onze Belgische collega’s verdubbelen we dat getal; samen vormen we één geheel maar graag vernoemen we ook nog even onze collega's in Luxemburg; samen vormen we Allianz Benelux.

Allianz biedt een volledige waaier van diensten Schade (Motor, brand, Aansprakelijkheid, etc.)) en Leven (Inkomen, Pensioenen) aan particulieren, zelfstandigen, MKB's en grote ondernemingen. Als organisatie werken we onder één koepel als Allianz Benelux, samen met onze collega's uit België en Luxemburg.

Allianz is een organisatie die ongelooflijk veel kennis en ervaring binnen haar muren heeft.
Gert Willem de Boer
Manager Deskaccountmanagement bij Allianz

“Je hebt de mogelijkheid om het hele bedrijf te zien, samen te mogen werken met geweldige collega's met de nodige flexibiliteit. Daarom durven wij hardop te zeggen tegen onze klanten en onszelf: We secure your future!“

Allianz zal contact opnemen met u indien er gepaste vacatures zijn binnen Allianz Benelux.

Indien u specifiek interesse heeft in een vacature, gelieve uw kandidatuur te stellen voor de openstaande vacature die u interesseert.

Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.