OPEN SOLLICITATIE

Laten we ons even voorstellen: Wij zijn Allianz.

Allianz is wereldwijd sinds jaren de nummer 1 verzekeraar. Iets waar we best trots op zijn maar het is eenvoudiger om er te geraken dan er te blijven. Daarvoor werken we elke dag heel hard. We vinden het heel belangrijk om de goede verstandhouding met onze makelaars te bestendigen en waar het kan zelfs te verbeteren. Elke dag opnieuw. Allianz heeft er dus bewust voor gekozen om onze producten en diensten exclusief via professionele makelaars op de markt te brengen.

Allianz als werkgever is een échte topemployer die alles doet om de carrière van zijn werknemers een goede boost te geven. Dat vinden we héél belangrijk.

In Nederland is Allianz dus een van de belangrijke spelers op de markt voor verzekeringen. We zijn met meer dan duizend collega’s in Nederland en met onze Belgische collega’s verdubbelen we dat getal; samen vormen we één geheel maar graag vernoemen we ook nog even onze collega's in Luxemburg; samen vormen we Allianz Benelux.

Allianz biedt een volledige waaier van diensten Schade (Motor, brand, Aansprakelijkheid, etc.)) en Leven (Inkomen, Pensioenen) aan particulieren, zelfstandigen, MKB's en grote ondernemingen. Als organisatie werken we onder één koepel als Allianz Benelux, samen met onze collega's uit België en Luxemburg.

Allianz zal contact opnemen met je indien er gepaste vacatures zijn binnen Allianz Benelux.

Indien je specifiek interesse hebt in een vacature, gelieve je kandidaat te stellen voor de openstaande vacature die je interesseert.

Gender
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.
Gender
Slechts één bestand.
200 MB limit.
Toegestane typen: pdf, doc, docx.
Waar heb je over deze vacature gehoord?
Ik ga akkoord met de privacy instellingen.
Ik ga akkoord met de privacy instellingen.