Werkstudent Tussenpersoon Beheer

Volg jij een mbo, hbo of wo studie in de richting van Juridisch/Administratief of Economisch en ben je op zoek naar een werkstudentplek/bijbaan binnen een erkend internationaal leerbedrijf? Lees dan snel door!

Allianz is the HOME for those who DARE! Een bedrijf dat je stimuleert om initiatief te nemen, waar je kan groeien en actief bij kan dragen aan de versterking van onze positie als wereldleider. Door oprecht te geven om mensen – zowel de 85 miljoen particuliere en zakelijke klanten als de meer dan 142.000 werknemers – bevordert Allianz een cultuur waarin medewerkers alle kansen krijgen om samen te werken, goed te functioneren, een excellente service te leveren en in te spelen op trends in de business en de uitdagingen voor de toekomst. Onze grootste ambitie is een vertrouwensrelatie op te bouwen en een partner te zijn van onze klanten zodat zij kunnen groeien. Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.

Wat ga je doen?

Je komt te werken in het team Tussenpersoon Beheer op de afdeling Service. In dit professionele team leer jij alles over het correct screenen en administreren van onze tussenpersonen, realiseren van een uitmuntende klantbeleving en met nauwkeurigheid gegevens controleren en corrigeren waar nodig. 

Dit zijn jouw werkzaamheden:

  • Screenen nieuwe adviseurs/tussenpersonen via diverse tools;
  • Doorvoeren van administratieve wijzigingen;
  • Beantwoorden van vragen (eventueel telefonisch);
  • Contact met andere collega’s en partijen.

Een goede projectmedewerker is:
- Stressbestendig. Bij projecten horen deadlines: natuurlijk is er de einddeadline, maar er zijn ook tussentijdse deadlines die gehaald moeten worden. Werken onder tijdsdruk en kunnen omgaan met tegenslagen of vertraging is daarom erg belangrijk.
- Ordelijk. Het is jouw taak om de zaken ordelijk te houden zodat de projectmanager alles gemakkelijk kan terugvinden en op de hoogte is van alle belangrijke dingen en zodat je zelf temidden van je diverse taken niet het overzicht kwijtraakt. Je bent dus goed met Excel.
- Flexibel. Je hebt veel verschillende taken op één dag: je takenpakket is divers en er kunnen veel onverwachte zaken tussen je gewone werkzaamheden door komen (mensen met vragen, tegenslagen in het project, etc.). Het is dus erg belangrijk dat je flexibel genoeg bent om snel te kunnen schakelen tussen taken.
- Sociale vaardig. Je werkt veel samen met de projectmanager/projectleider, maar ook met andere projectmedewerkers en overige betrokkenen. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt samenwerken en helder communiceert.


Wat krijg je ervoor terug?

Jij krijgt de kans om kennis te maken met het pensioen vak in de dynamische verzekeringswereld. Bij ons krijg je kans jouw interesse en eventuele specialisme te benutten. Je krijgt goede begeleiding en de ruimte om vragen te stellen en om samen te werken met collega’s. En ook belangrijk: wij staan altijd open voor jouw adviezen. 

  • Een uitstekend uurloon
  • Ruimte voor zelfontwikkeling
  • Een groot netwerk voor later
  • Tot eind van dit studiejaar een leuke werkplek

Spreekt bovenstaande werkstudentschap jou aan?

Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij Allianz! 


Jeroen Baars

Solliciteer nu
Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.

Werkstudent Tussenpersoon Beheer

Administratief Rotterdam Solliciteer nu