Medisch acceptant AOV

We zijn op zoek naar een (fulltime) medewerker!

Allianz is the HOME for those who DARE! Een bedrijf dat je stimuleert om initiatief te nemen, waar je kan groeien en actief bij kan dragen aan de versterking van onze positie als wereldleider. Door oprecht te geven om mensen – zowel de 85 miljoen particuliere en zakelijke klanten als de meer dan 142.000 werknemers – bevordert Allianz een cultuur waarin medewerkers alle kansen krijgen om samen te werken, goed te functioneren, een excellente service te leveren en in te spelen op trends in de business en de uitdagingen voor de toekomst. Onze grootste ambitie is een vertrouwensrelatie op te bouwen en een partner te zijn van onze klanten zodat zij kunnen groeien. Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.

Voor het AOV Medisch team zijn wij op korte termijn op zoek naar (tijdelijke) ondersteuning. Ons AOV team bestaat uit Team Technisch (ong. 20 collega’s) en Team Medisch (3 collega’s). Onze medische activiteiten hebben wij voor het grootste deel uitbesteed.

Taken:

 • Verwerkt en accepteert/controleert nieuwe aanvragen of voert wijzigingen door, verzorgt medische acceptatie voor nieuwe verzekeringen conform de richtlijnen. Overlegt met de medisch adviseur, met team technisch en speciale zaken en eventueel de claimafdeling.
 • Analyseert en evalueert nieuwe risico's die voorgesteld of gevraagd worden, rekening houdend met de acceptatieregels met als doel te waken over het gezond beheer van de portefeuille. Stelt procesverbeteringen voor.

 • Staat klanten en collega's pro-actief en op een correcte, kundige en klantgerichte wijze te woord. Is in staat de juiste informatie te achterhalen.
 • Levert samen met teamleden en andere collega's, een excellente klantbeleving (customer & market excellence).


Wie jij bent?

 • Jij herkent je in termen als ondernemend en resultaatgericht. Je bent klantvriendelijk, accuraat en stressbestendig ingesteld en weet overzicht te houden.
 • Je bent Full-time beschikbaar en commercieel ingesteld;
 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent in het bezit van diploma WFT basis en WFT Inkomen;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring, waarbij grondige kennis van de branche en ervaring met het beoordelen van individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn vereist;
 • Uiteraard ben je zelfstandig en heb je een goede – thuis - werkplek. Opleiding zal digitaal plaats vinden.
 • Heeft kennis van en handelt naar de klachtenprocedure, fraudebeleid, CDD beleid en wetgeving zoals WWFT , FATCA, CRS, Sanctiewetgeving, AML in alle werkzaamheden

Meer weten?
Mail dan naar [email protected]

Jeroen Baars

Solliciteer nu
Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.

Medisch acceptant AOV

Underwriting Rotterdam Solliciteer nu