Afstudeerstagiair(e) Hypotheken

Ben jij een gedreven masterstudent en volg jij een studie in de richting van Economie of Econometrie? Lees dan snel verder! 

Allianz is the HOME for those who DARE! Een bedrijf dat je stimuleert om initiatief te nemen, waar je kan groeien en actief bij kan dragen aan de versterking van onze positie als wereldleider. Door oprecht te geven om mensen – zowel de 85 miljoen particuliere en zakelijke klanten als de meer dan 142.000 werknemers – bevordert Allianz een cultuur waarin medewerkers alle kansen krijgen om samen te werken, goed te functioneren, een excellente service te leveren en in te spelen op trends in de business en de uitdagingen voor de toekomst. Onze grootste ambitie is een vertrouwensrelatie op te bouwen en een partner te zijn van onze klanten zodat zij kunnen groeien. Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.

Jouw werkdag

Je komt te werken op de afdeling hypotheken voor de periode van drie tot zes maanden. Je krijgt de mogelijkheid om je scriptie te schrijven over een onderwerp gerelateerd aan het investeren in hypotheken, denk hierbij aan: de waardering van hypotheek leningen, pricing, aantrekkelijkheid van deze asset class versus andere investeringsmogelijkheden of een vergelijking van Nederlandse hypotheken versus hypotheken uit andere landen. 

Daarnaast geven wij jou de mogelijkheid om naast je scriptie werkzaamheden ook actief deel te nemen aan de volgende projecten: 

 • IFRS 9 Credit risk 
 • Product development
 • Report design and data analytics
 • Pricing and evaluation

Wie ben jij?

Je bent energiek, nauwkeurig in je werk en goed met cijfers. Je zet de klant centraal en verwacht van jezelf  en anderen een proactieve instelling. Daarmee probeer jij het beste uit jezelf te halen, maar ook uit jouw collega’s. Je pakt verantwoordelijkheid, komt daar waar nodig met verbetervoorstellen en stelt de samenwerking in jouw team centraal. Als collega omschrijf jij jezelf als positief kritisch, pro actief, analytisch en cijfermatig sterk.

Wat krijg je ervoor terug?

We bieden een stage aan waar je van ons kan leren, je zult begeleidt worden door een ervaren medewerker. We zijn ook geïnteresseerd om van jou te leren. Je zult meewerken in een team met diverse specialistische werkzaamheden. Daarnaast bieden we je: 

 • Een stageplek vanaf september 2021 van 3 tot 6 maanden om een afstudeerscriptie te schrijven
 • Een kantoor met uitzicht op de skyline van Rotterdam
 • Een marktconforme stagevergoeding
 • Een kans om relevante werkervaring op te doen
 • Hoge zichtbaarheid aan senior management en contact met verschillend afdelingen
 • Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling
 • Een mentor die je kunt begeleiden tijdens je ontwikkeling en scriptie

Spreekt bovenstaande stage jou aan?

Solliciteer dan onmiddellijk via de onderstaande button en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn bij Allianz! 

Heb je vragen over deze stage? Neem dan contact op met:

Jeroen Baars via [email protected]

Om de integriteit van onze medewerkers te garanderen zal een positieve uitslag van de Pre Employment Screening voorwaarde zijn voor indiensttreding

Solliciteer nu
Geslacht
Slechts één bestand.
8 MB limit.
Toegestane typen: pdf doc docx.

Afstudeerstagiair(e) Hypotheken

Stages Rotterdam Solliciteer nu